Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Η πολυκατοικία και το Gay πρότυπο!

Ο λόγος για την γνωστή σειρά του μεγάλου καναλιού, "Πολυκατοικία", η οποία βεβαίως και θεωρείται μία εκ των πιο επιτυχημένων τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση βάσει των μεγάλων αριθμών τηλεθέασης που παρουσίασε.


Μπορεί η ποιότητα παραγωγής και το τελικό αποτέλεσμα της εν λόγο σειράς να ήταν πραγματικά πολύ ικανοποιητικό,ωστόσο, το μεγάλο λάθος από την πλευρά της παραγωγής και των διευθυντών του καναλιού να είναι το ότι επιλέχτηκε να προβάλλεται σε ώρες που δεν πρέπει να παίζει. Γιατί; Διότι την ώρα που προβάλλεται από το MEGA η πολυκατοικία, χιλιάδες παιδιά βρίσκονται μπροστά στον δέκτη του σπιτιού τους και παρακολουθούν τις ιστορίες του γνωστού gay ζευγαριού που παίζει στην σειρά.

Δεν είναι δυνατόν παιδιά οποιαδήποτε ηλικίας να επηρεάζονται από gay στερεότυπα της τηλεόρασης που προβάλλονται χωρίς καν προστατευτικό σήμα για συναίνεση γονέα στην παρακολούθηση της τηλεοπτικής αυτής σειράς.

Καλό θα ήταν, έστω  και στις επαναλήψεις που προβάλλεται πλέον, να καθυστερεί λιγάκι η προβολή της, μιας και εκείνη την ώρα είναι πολύ λίγα τα παιδιά που κοιμούνται...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός



Δεν υπάρχουν σχόλια: