Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Μάγεψε πάλι η Sadahzinia





Για  μια ακόμη φορά ήταν εκπληκτική…. Ο λόγος για την Sadahzinha, κατά κόσμο Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, την νεράιδα της hip-hop σκηνής.
Σε μια συναυλία που κράτησε πάνω από 2 ώρες η Sadahzinia έδωσε για άλλη μια φορά τον καλύτερο της εαυτό έχοντας στο πλάι της τον σύντροφο στη ζωή και τη μουσική B.D. Foxmoore.
Η ατμόσφαιρα στο Gagarin ήταν για ακόμα μια φορά μαγευτική καθώς η αιθέρια φωνή της Sadahzinia ταξίδευε τους πιστούς της φίλους σε κόσμους μακρινούς, σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα. Η μελαγχολία, η νοσταλγία, η πίστη για ένα καλύτερο κόσμο και ένα ακόμα καλύτερο αύριο είναι διάχυτες σε όλα τα κομμάτια της μουσικής της.
Η Γιολάντα, ερμήνευσε τραγούδια της τόσο από την παλαιότερη δισκογραφία της όσο και από την πιο πρόσφατη και αποζημίωσε και με το παραπάνω όσους είχαν σπεύσει για να την δουν.
Πλέον οι φίλοι της Sadahzinia και των Active Member, ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 15 Ιανουαρίου στον Ελληνικό Κόσμο (Κτίριο 56-οδός Πειραιώς 254, Ταύρος) όπου η νεράιδα της hip hop μαζί με το συγκρότημα που δημιούργησε το low bap θα δώσουν μια ακόμα συναυλία  για να μας ταξιδέψουν στη δική τους "Κοσμογωνιά" …

Επιμέλεια : Χρυσόστομος Βουλγαρόπουλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΉΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!!!! ;D
Πραγματικά κάποια παρατσούκλια έρχονται και δένουν άψογα..νεράιδα..σε μαγεύει τόσο με τη φωνή και τα τραγούδια της, όσο και με την παρουσία της! Σίγουρα μια εκπληκτική βραδιά 2 και πλέον ωρών και αν μη τι άλλο χορτάσαμε και φύγαμε ευχαριστημένοι!!Τώρα περιμένω πως και τι, το επόμενο live στις 15!
Ελένη