Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Μπράβο στον άρχοντα του El Clasico...

Πραγματικά, εάν ήμουν παίκτης ή παράγοντας της Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα το βράδυ, το μόνο που θα ήθελα να κάνω είναι να σπάσω ότι βρω μπροστά μου και να δηλώσω παντού πως έγινε κλοπή μιας πολύ τίμιας και σίγουρης πρόκρισης επί της ανύπαρκτης Μπαρτσελόνα.


Οι Καταλανοί πήραν την πρόκριση χάρη στο 1-2 του πρώτου αγώνα (καθαρό σκορ) ωστόσο σήμερα δεν άξιζαν ούτε το 2-2, σκορ που τελικά τους στέλνει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας. Πραγματικά, οι παίκτες του Μουρίνιο άξιζαν την πρόκριση αλλά και την νίκη, αφού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ασκούσαν μεγάλη πίεση στους αντιπάλους τους ενώ παράλληλα δημιουργούσαν την μία φάση μετά την άλλη.

Οι αποφάσεις του άρχοντα της αναμέτρησης έκριναν κατά πολύ το σημερινό άδικο αποτέλεσμα ενώ κατ' εμέ στερούν την πρόκριση από την Ρεάλ. Μία Ρεάλ που πραγματικά παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου αλλά και αποτελεσματικότητας, χάνοντας τελικά την πρόκριση στις λεπτομέρειες.

Σε δύο τουλάχιστον φάσεις παίκτες της Μπάρτσα έκαναν χέρι εντός περιοχής ωστόσο ο ρέφερι του αγώνα και οι βοηθοί του δεν είδαν κάτι μεμπτό και συνέχισαν κανονικά τον αγώνα. Κάπως έτσι έβγαλαν και εκτός μάχης τον Ράμος με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε μία φάση που πραγματικά όλοι απορούμε τι είδαν. Τέτοια πρόκριση να την πανηγυρίσουν στην Βαρκελώνη λοιπόν οι μπλαουγκράνα, που πραγματικά σήμερα ήταν για κλάματα.

Δεν πειράζει όμως, υπάρχουν και άλλα ματς μπροστά μας και εκεί η Ρεάλ θα πρέπει να φανεί το ίδιο καλή έτσι ώστε να πάρει αυτό που της στερήσανε σήμερα τα μαύρα κοράκια του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Χαίρε Μπάρτσα λοιπόν...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: