Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Μέσα στην ζάλη... Ολυμπιακοί Αγώνες!

Την ίδια ώρα που η χώρα μας πάει στο βρόντο, τόσο οικονομικά όσο και πολιτιστικά, οι Special Olympics δίνουν τις δικές τους μάχες στη χώρα μας και δείχνουν ήθος, πάθος μα πάνω από όλα το σωστό δρόμο.


Το δρόμο της πίστης στους εαυτούς τους για να πετύχουν και να διακριθούν, άτομα που για να ξέρουμε και τι λέμε, είναι πετυχημένα ότι και να γίνει. Αυτοί είναι πραγματικοί ήρωες και οι επαναστάτες, αυτοί ξέρουν από ήθος και αθλητισμό. Φυσικά αναφέρομαι για τους αθλητές που συμμετέχουν στους ειδικούς Ολυμπιακούς αγώνες της χώρας μας, για τους ανθρώπους αυτούς που αξίζουν όχι μόνο ένα αλλά χιλιάδες χειροκροτήματα από όλους μας.

Επειδή το μόνο που έχουμε μάθει στην Ελλάδα είναι να κατηγορούμε και να πετάμε βέλη κατά της κυβέρνησης και των υπευθύνων, οφείλουμε να παραδεκτούμε την προσπάθεια που έγινε και γίνεται για την διοργάνωση των Special Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα, μέσα στα εκατομμύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Μπορεί το απαιτούμενο κόστος μόνο της παρούσης να μην ήταν όμως αναμφίβολα θα ακουστεί και κάτι καλό για τη χώρα μας μετά από πολλά χρόνια...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: