Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

"Έτσι γ...ε αυτοί που σας χρωστάνε"

Με αυτό το ξεχωριστό και παράλληλα με πολλές έννοιες σύνθημα, αποχαιρέτισαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού την αποστολή και τους φιλάθλους της Ντόρτμουντ, μετά την επικράτηση των Πειραιωτών με 3-1.

Για ακόμη μία φορά, πολιτική και ποδόσφαιρο ενώθηκαν, με τους φιλάθλους των πρωταθλητών να δίνουν παράσταση για όσκαρ μετά την διαφαινόμενη νίκη της ομάδας τους με σκορ 3-1. Η Καγκελάριος, Ανγκέλα Μέργκελ, έγινε και αυτή σύνθημα, σε ένα βράδυ που οι Έλληνες φίλαθλοι-πολίτες, ξέσπασαν και κατάφεραν μέσω αυτής της μονομαχίας στο πλαίσιο του Champions League,να γελάσει το χειλάκι τους, σε αντίθεση με τους Γερμανούς που έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από το Γ. Καραϊσκάκης.


"Μέργκελ καργιόλα, ο Θρύλος πάνω απ' όλα" ήταν ένα ακόμα δυνατό σύνθημα που ακούστηκε στο φαληρικό στάδιο και ελπίδα όλων, είναι η νίκη αυτή του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με τα βρωντερά συνθήματα να έφτασαν στα αυτιά της Μέργκελ, έτσι απλά για να την ταρακουνήσουν λίγο. Βεβαίως και γνωρίζουμε όλοι,πως ίσως να μην της κουνηθεί ούτε ένα μικρό τριχάκι από τα μαλλιά επειδή έχασε η γερμανική ομάδα από την ελληνική, σίγουρα όμως τα κοσμικά μπινελίκια της Θύρας 7 ίσως την αγγίξουν για λίγο.

Όπως και να χει, ότι και αν γίνει, όποια κατάληξη και αν έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα μέσω Μέργκελ και ΔΝΤ, ο Ολυμπιακός οφείλει να συνεχίσει με νίκες στο Champions League και να κάνει μεγάλο διπλό στη Γερμανία, έτσι για να σφραγίσει την ανωτερότητά του απέναντι στους Γερμαναράδες.

Με το καλό λοιπόν...


Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: