Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Νίκησε και συνεχίζει ελπιδοφόρα...


Η Εθνική μας ποδοσφαίρου νίκησε το βράδυ της Παρασκευής στο Γ.Καραισκάκης τη Λετονία με σκορ 1-0 και συνεχίζει γεμάτη ελπίδες στη συνέχεια των προκριματικών.
Οι Έλληνες παίκτες έπιασαν καλή απόδοση από την αρχή του αγώνα, πίεσαν, έκαναν ευκαιρίες και αν και το τελικό σκορ παρέμεινε μόνο στο 1-0 ήταν και λίγο θέμα τύχης. Η Εθνική μας δημιούργησε πολλές φάσεις με το Μήτρογλου, το Τοροσίδη και τον Νίνη όμως το γκολ ήρθε στο 58' με πανέμορφη ενέργεια του Βασίλη Τοροσίδη όπου μετά από συνεργασία με τον Κατσουράνη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λετονού τερματοφύλακα. Ένα γκολ ποίημα μετά τη συνεργασία δύο πολύ καλών ποδοσφαιριστών που μπορούν να προσφέρουν πολλά όταν βρεθούν σε καλή μέρα. Η ομάδα του Σάντος δεν αρκέστηκε στο 1-0 και προσπάθησε να πετύχει και άλλα τέρματα για να τελειώσει τον αγώνα πιο νωρίς κάτι όμως που δεν έγινε με επιτυχία.
Η απόδοση των παικτών μας ήταν αρκετά καλή σε όλο τον αγώνα και σε σύγκριση με το προηγούμενο εντός έδρας ματς με τη Γεωργία του Κετσπάγια, σαφώς ήμασταν πολύ καλύτεροι. Ένα λάθος του Α.Παπαδόπουλου στην ελληνική άμυνα κόντεψε να στοιχίσει στην ομάδα μας όμως ο Τζαβέλλας ήταν εκεί και γλίτωσε το κίνδυνο. Πρεμιέρα μετά από λαική απαίτηση και για τον μικρό Φετφατζίδη που έπαιξε περίπου δέκα λεπτά στον αγώνα κάνοντας 2-3 καλές ενέργειες στο παιχνίδι του και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Επόμενο παιχνίδι για τους Διεθνείς μας είναι ο αγώνας με το Ισραήλ με το Βασίλη Τοροσίδη να μη μπορεί να δώσει το παρόν μιας και είναι τιμωρημένος με τη κίτρινη που δέκτηκε στον αγώνα με τους Λετονούς. Αν η Εθνική μας αγωνιστεί το ίδιο καλά δεν έχει πολλά να φοβηθεί.

Επιμέλεια :Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: