Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Πρώτη με Σάλπι-γκολ...


Η Εθνική μας νίκησε χθες βράδυ για τη 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2012 το Ισραήλ και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 8 βαθμούς.
Η Ελληνική ομάδα, επικράτησε 2-1 των Ισραηλινών με τα γκολ των Σαλπιγγίδη και Καραγκούνη(πεν.) ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Σπυρόπουλος με αυτογκόλ. Μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, η ομάδα του Σάντος, δείχνει να βρίσκει το δρόμο της παρόλο που ο Πορτογάλος τεχνικός αναγκάζεται να αλλάζει τη βασική ενδεκάδα με τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν πολλούς παίκτες του σε κάθε αγώνα. Εξαιρετικός και πολύ ουσιαστικός ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος έβαλε το πρώτο γκολ της Εθνικής μας ενώ ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλντι με το οποίο ξαναπήραμε το προβάδισμα και τη νίκη. Μαγική βραδιά και από τον 20χρονο, Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος για ακόμη μία φορά έκανε τα "δικά" του μαγεύοντας το ζεστό κοινό στο Γ.Καραισκάκης.
Επόμενος σταθμός για τους Διεθνείς μας είναι ο αγώνας απέναντι στη Μάλτα(εκτός),τον Μάρτιο που μας έρχεται, με σκοπό μόνο τη νίκη και το 3 στα 3.

Επιμέλεια:Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: