Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Και η Ευρωλίγκα ξεκινά...


Οι αγώνες της Ευρωλίγκα ξεκινάνε λοιπόν επισήμως από αύριο το βράδυ, με την μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ. Οι "ερυθρόλευκοι" αγωνίζονται στο 2ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Ουνικάχα Μάλαγα, Ρόμα, Σαρλερουά και Μπάμπεργκ και είναι αναμφισβήτητα από τα φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης, μαζί με τους Μαδριλένους. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τοποθετήθηκε για το παιχνίδι, δηλώνοντας ότι θα είναι μία δύσκολη πρεμιέρα, καθώς η ομάδα του δεν είναι έτοιμη και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος. Ο Ντούντα έπλεξε το "εγκώμιο" για τον κόσμο του Ολυμπιακού και ζήτησε να είναι στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την μεγάλη προσπάθεια, που κάνει η ομάδα για να επιστρέψει στην κορυφή.
Δηλώσεις για το παιχνίδι έκαναν και δύο από τους αστέρες τις Ρέαλ, Χόρχε Γκαρμπαχόσα και Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Και οι δύο εξέφρασαν την ανυπομονησία τους να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, τον οποίο θεωρούν ένα από τα φαβορί για τη συμμετοχή στο φετινό φάιναλ φορ και δήλωσαν πως θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, που όμως δεν θα καθορίσει σε καμία περίπτωση την πορεία των ομάδων στην διοργάνωση, αλλά και την πρωτιά του ομίλου.
Ο έτερος εκπρόσωπος μας, Παναθηναϊκός, βρίσκεται στον 4ο όμιλο με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Εφές Πίλσεν, Αρμάνι Μιλάνο, Ολίμπια και Παμέσα Βαλένθια και θα αντιμετωπίσει την τελευταία το βράδυ της Πέμπτης στην Ισπανία.

Επιμέλεια:Στασινή Φύτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: