Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Το Σάββατο της ισοπαλίας


Η χθεσινή πρώτη μέρα της 7ης αγωνιστικής, επιφύλασσε μόνο ισοπαλίες για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Τα αποτελέσματα των τριών αγώνων είναι τα εξής: Ολυμπιακός Βόλου- Λάρισα 1-1, Ατρόμητος Αθηνών- Ξάνθη 1-1 και Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής 0-0.
Το πρώτο ματς της ημέρας ήταν ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ξάνθη στο γήπεδο του Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι είχαν τη πρωτοβουλία των κινήσεων όμως δε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μένοντας στο τελικό 1-1 με την ομάδα της Ξάνθης. Η ομάδα του Δώνη έμεινε και με δέκα παίκτες στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους που αρκέστηκαν στην ισοπαλία.
Το Θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λάρισα, είχε ακριβώς το ίδιο σκορ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν πρώτοι στον αγώνα, παίρνοντας το προβάδισμα όμως τελικά ισοφαρίστηκαν με τον Μετίν να φέρνει το ματς στα ίσια. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο πιάνοντας καλή απόδοση και μοιράστηκαν τα πάντα σε ένα πραγματικό ντέρμπι. Οι κόκκινοι έμειναν με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Μόνχε να αποβάλλεται. Εξαιρετική η παρουσία του κόσμου για τον Ολυμπιακό στο Θεσσαλικό στάδιο.
Το χειρότερο παιχνίδι της ημέρας ήταν σίγουρα το Αστέρας Τρίπολης με αντίπαλο τον Ηρακλή. Καμία ομάδα δεν έπαιξε έστω και λίγο καλό ποδόσφαιρο, μένοντας στο 0-0 που μοιάζει δίκαιο σκορ. Κακό θέαμα και για τους λίγους φίλους των γηπεδούχων στο γήπεδο με τις ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό και να συνεχίζουν έτσι το πρωτάθλημα.
Η σημερινή μέρα της 7ης αγωνιστικής περιέχει τα πιο μεγάλα ματς με το μεγάλο ντέρμπι της Αθήνας, να κλέβει την παράσταση ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟ. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι: Ολυμπιακός- Άρης, Πανσερραϊκός-Κέρκυρα, Καβάλα-Εργοτέλης και ΠΑΟΚ-Πανιώνιος.


επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: