Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ξύπνησε;; Καλημέρα κ. Πρόεδρε...

Επειδή μερικές φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δε θα ήθελα να αρχίσω να γράφω και να λέω για την  βρώμα και την μπόχα του ελληνικού ποδοσφαίρου, από την κορφή μέχρι τα νύχια μιας και σίγουρα θα γίνω κουραστικός!


Στημένα, βία, "αυτοδιοίκητο", πλαστά έγγραφα βουίζουν μέσα στα αυτιά μας αλλά δυστυχώς κανείς, μα κανείς δεν κάνει τίποτα. Το πιο αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων βρίσκεται στα χέρια "άμοιρων πολιτικών του ποδοσφαίρου" (τέτοιοι είναι πλέον στο μυαλό μας, σαν τους πολιτικούς) και μέρα με τη μέρα καταρρέει σαν τα αδέσποτα στους δρόμους που δεν έχουν να φάνε για να ζήσουν και δεν τα φροντίζει κανείς.

Σε ένα χώρο που πέρασαν από τον Χατζηπαναγή και τον Παπαϊωάννου μέχρι τον Ριβάλντο, τον Σισέ και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Άνθρωποι με τεράστια ποδοσφαιρική και όχι μόνο προσωπικότητα, που για χάρη του χρήματος και κάποιων προσώπων αναγκάστηκαν να κλωτσάνε το τόπι στα ελληνικά μας χωράφια για να βγάλουν το "ψωμί" τους.

Ο κ. Πιλάβιος λοιπόν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πήρε το μήνυμα, δείχνει να ξύπνησε (αν και δεν νομίζει κανείς πως πραγματικά κοιμότανε) και άρχισε να δείχνει πως μπορεί να κάνει κάτι μικρό έστω, για αυτό το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ας πιει λοιπόν τον καφέ του,  ας σκεφτεί πως θα λύσει το πρόβλημα ή έστω να προσπαθήσει και άμα δεν τα καταφέρει, τουλάχιστον ας παραιτηθεί με ήσυχη συνείδηση ξέροντας πως δεν συμμετείχε και αυτός στην μπόχα...

Καλημέρα κ. Πιλάβιε λοιπόν, καλή δουλειά...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: