Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Μπορούμε όλοι μαζί...

Παίρνουμε την πρωτοβουλία σκεπτόμενοι το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ της χώρας μας, να απευθύνουμε ένα ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ, λειτουργώντας πρωτίστως ως Έλληνες Πολίτες αυτής της χώρας  και όχι ως οπαδοί της ΑΕΚ η του συνδέσμου που εκπροσωπούμε..


Μια χωρας κι ενος λαου που καθημερινα βουλιαζει οικονομικα-κοινωνικα-πολιτικα...εχοντας παραδοθει στο ελεος καθε ειδους λαμογιου,κλεφτη,δοσιλογου και προδοτη.


Γι αυτο ΚΑΛΟΥΜΕ τους οπαδους ΟΛΩΝ των ομαδων(ανεξαρτητου χρωματος και πεποιθησεων) απ ολη την Ελλαδα,οργανωμενους και μη...να αφησουμε στην ακρη τις οποιες οπαδικες διαφορες μας και αντιπαλοτητες, και να  ΕΝΩΣΟΥΜΕ τις φωνες μας και τις δυναμεις μας, για ενα ΚΟΙΝΟ σκοπο...τη ΣΩΤΗΡΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ.Ειναι καιρος επιτελους να κανουμε κατι κι εμεις πρωτοποριακο(οσο δυσκολο κι αν φανταζει), κατι που θα το γραψει η ιστορια.Πρεπει κι εμεις με τη σειρα μας να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ και να δουμε καποια πραγματα απο αλλη σκοπια και με διαφορετικη προσεγγιση.Πρεπει κι εμεις να κινητοποιηθουμε(πριν να ειναι πολυ αργα),να κατεβουμε στους δρομους οργανωμενα!!! ενωμενοι ΟΛΟΙ μαζι!!! ΕΙΡΗΝΙΚΑ.!!! και να συμμετεχουμε καθημερινα στις συγκεντρωσεις διαμαρτυριας των συμπολιτων μας στο Συνταγμα αλλα και σε ολες τις πολεις της Ελλαδος.


Ας δωσουμε λοιπον το παρον μαζικα και οργανωμενα, χωρις οπαδικα διακριτικα, κρατωντας μονο μια Ελληνικη σημαια.Ειναι τραγικο τετοιες ωρες που υποθηκευεται το μελλον μας,το μελλον των παιδιων μας αλλα και των επομενων γενεων,να σπαταλαμε  ενεργεια για το πως θα εξοντωσει ο ενας τον αλλον.Μας δινεται πραγματικα μια μοναδικη ευκαιρια, να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε  "καφροι", "χουλιγκανοι" και "δολοφονοι" των γηπεδων(οπως θελει κατα καιρους να μας παρουσιασει το "συστημα") αλλα απολυτα συνειδητοποιημενοι πολιτες που θα ΚΑΝΟΥΜΕ το καθηκον μας ως Ελληνες  για να εχουμε παρον και ΜΕΛΛΟΝ σ αυτη τη χωρα που ΟΛΟΙ αγαπαμε.Ας μην την σπαταλησουμε... ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...


Συντονιστειτε - Οργανωθειτε - Επικοινωνηστε patissiaclub@yahoo.gr


AEK PATISSIA CLUB

Δεν υπάρχουν σχόλια: