Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Η ώρα του αντίο;

Σε συμφωνία για την απόκτηση του Τζιμπρίλαρου ήρθε η Λάτσιο σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ.



Σε συμφωνία τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με τον ίδιο τον Τζιμπρίλ Σισέ έχει έρθει η Λάτσιο,  σύμφωνα με την ιστοσελίδα «lalaziosiamonoi.it» η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της ομάδας της Ρώμης.

Όπως αναφέρει στο δημοσίευμα οι Ρωμαίοι έριξαν πόρτα στην Φιορεντίνα για την απόκτηση του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο λόγω της… μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ.
Όπως τονίζεται η ομάδα της Φλορεντίας πρότεινε στην Λάτσιο τον Τζιλαρντίνο για να μειωθεί το κόστος της μεταγραφής του Φλόκαρι, το οποίο αγγίζει αισίως τα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Όμως, η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική  μιας και πλέον στο προσκήνιο είναι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου:
«Με τους Κλόζε, Σάρατε, Ρόκι, Κότζακ και την επικείμενη άφιξη του Σισέ, η επιθετική γραμμή γίνεται πολύ ποιοτική και με ενδεχόμενη έλευση του Τζιλαρντίνο, δεδομένων της βαρύτητας των ονομάτων, θα δημιουργούνταν προβλήματα από το πλεόνασμα επιθετικών παρά τις υποχρεώσεις της ομάδας σε τρία μέτωπα», αναφέρεται μεταξύ άλλων με τον ίδιο να τονίζει πως για να τελειώσει το θέμα του Σισέ θα πρέπει πρώτα να παραχωρηθεί ο Φλόκαρι.
Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός
Πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: