Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ξαναχτύπησαν τα κοράκια!

Οι μαχαιριές που δέχεται συνεχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο μοιάζουν να μην έχουν τελειωμό μιας και σχεδόν σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου υπάρχουν διαιτησίες που πραγματικά δεν ανήκουν στην πραγματικότητα. Τουλάχιστον, εγώ δε δέχομαι να πιστέψω ότι υπάρχουν.


Κάτι τέτοιο έγινε και σήμερα παρακολουθώντας τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, με τους Αγρινιώτες να αποδεικνύουν πως δεν είναι ομάδα επιπέδου κατώτερου της Super League. Άσχετα λοιπόν από αυτό, τα σημερινά κοράκια της ΕΠΟ έσφαξαν και μάλιστα πολύ, το ελληνικό ποδόσφαιρο, παρουσιάζοντας μία διαιτησία κατώτερη του αναμενόμενου και μη άξια για να σφυρίζει αγώνες πρώτης εθνικής. Τα λάθη αμέτρητα, ζημιωμένες και οι δύο ομάδες, με τον Παναιτωλικό βέβαια να είναι ο πιο αδικημένος αφού και δέχθηκε γκολ από οφσάιντ αλλά και έμεινε ΑΔΙΚΑ με δέκα παίκτες.

Όπως και να χει, σημασία δεν έχει ποιος αδικήθηκε πιο πολύ. Σημασία έχει πως τέτοιες μέρες χάνει το ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημά μας, καθώς κάθε τέτοια διαιτησία το ρίχνει πιο βαθιά στο βούρκο. Αντιλαμβάνομαι ότι γράφοντας συνέχεια κλισέ κείμενα γίνομαι γραφικός ωστόσο πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για να σώσω το γαμημένο το ποδόσφαιρό μας. Για αυτό που αγαπάμε όλοι οι Έλληνες και ζούμε για να το βλέπουμε. Γιατί δεν μας αφήνουν να το χαρούμε; Aντί για χαρά μας προσφέρει λύπη και πίκρα! Ας το καταλάβουν επιτέλους ρε παιδιά. Όλες οι ομάδες πρέπει να είναι μαζί σε αυτό το κομμάτι. Όταν χάνει ο Παναιτωλικός από διαιτητικό λάθος, δεν χάνει μόνο αυτός. Όλοι χάνουν αλλά δεν το καταλαβαίνουν. Ας ξυπνήσουμε... Όλοι!

ΥΓ.: Για την ιστορία και χωρίς να θέλω να αποδείξω κάτι, θυμηθείτε και την φάση στο πρώτο ημίχρονο όπου η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού του Παναιτωλικού με τον διαιτητή να δείχνει παίζεται...Ήταν ένα καθαρότατο πέναλτι που δε δόθηκε.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: