Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

To... μπαλάκι πέρα δώθε και ο Τσάκας στην μέση!

Αφού δεν υπάρχουν μεγάλες αγωνιστικές συναντήσεις το τελευταίο διήμερο, η διοίκηση τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού ασχολούνται με ανακοινώσεις και άλλες τέτοιες παιδικές ασθένειες οι οποίες πάνε ακόμα πιο πίσω τον ελληνισμό μας και βέβαια, το ποδόσφαιρό μας.


Το θέμα των ημερών, λίγο πολύ γνωστό. Τα είπαμε και προχθές μέσω του κειμένου που αναρτήθηκε σε αυτό εδώ το blog και ακούει στο όνομα Καλόπουλος. Αυτή λοιπόν, είναι η νέα διαφορά των δύο μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι ανακοινώσεις πέφτουν... βροχή, εκατέρωθεν. Και σαν να μην έφταναν οι δύο πρόεδροι των ομάδων, Μαρινάκης και Γόντικας, τσουπ, πετάγεται από το πουθενά και ο κ. Τσάκας. Το κύριος που έβαλα πριν το όνομά του φυσικά και μπήκε ειρωνικά, μιας και αναμφίβολα δεν μιλάμε για κύριο.

Όπως και να χει, η κατάσταση αυτή με τις συνεχείς ανακοινώσεις, μόνο άκρη δεν βγάζει, μιας και το θέμα δεν είναι ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο, συγχωρέστε με για την έκφραση, "κοράκι" της ελληνικής διαιτησίας δεν πρέπει να ξανασφυρίξει ούτε καν σε τοπικό αγώνα της 3ης κατηγορίας. Τώρα τι κάθονται και σκοτώνονται μέσω ανακοινώσεων οι άλλοι δύο, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Αν κάποιος έχει απάντηση στο ερώτημα που θέτω, ας μου την δώσει.
Στην Ελλάδα αλλού κοιτάμε και αλλού βγαίνει ο καπνός. Εγώ αυτό βλέπω...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: