Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Αποθέωση του Θρύλου από τα Βρετανικά ΜΜΕ


Τα βρετανικά ΜΜΕ, αλλά και η σελίδα της UEFA έπλεξαν το εγκώμιο του Ολυμπιακού για την εμφάνισή του κόντρα στην Άρσεναλ.


Αυτό που κυρίως τονίζεται είναι πως έγιναν πολλά λάθη από την άμυνα της Άρσεναλ και ιδιαίτερα από τους τερματοφύλακες και αυτό έπαιξε το ρόλο του στο τελικό 3-1.

Ακολουθούν τα όσα γράφτηκαν...

Daily Mail

Οι ρεζέρβες του Βενγκέρ υπέφεραν στην ελληνική τραγωδία. Μία γκάφα από τον τρίτο τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Βίτο Μανόνε, βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μία άξια νίκη απέναντι στην ήδη προκριθείσα ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

The Mirror

Ο Μοδέστο ταπείνωσε τους "κανονιέρηδες".

The Guardian

Το ελληνικό πείραμα της Άρσεναλ ολοκληρώθηκε με αποκλεισμό του γηπεδούχου Ολυμπιακού.

The Independent

Η Άρσεναλ πλήρωσε ακριβά τα αμυντικά κενά στην Ελλάδα. Η Άρσεναλ ολοκλήρωσε την πορεία της στο group F με ήττα στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά οι Έλληνες αποκλείστηκαν από τις νοκ-άουτ φάσεις.

Sky Sports

Ελληνική τραγωδία για την Άρσεναλ, αλλά ο νικητής Ολυμπιακός έμεινε εκτός των "16". Το 200ό ευρωπαϊκό παιχνίδι του Αρσέν Βενγκέρ δεν πήγε σύμφωνα με τα πλάνα του, αφού η αποδυναμωμένη Άρσεναλ ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ομίλους με μια ντροπιαστική ήττα με 3-1 στην έδρα του Ολυμπιακού.

The Sun

Η γκάφα του Βίτο Μανόνε προκάλεσε την γκέλα των "κανονιέρηδων" στην Ελλάδα. Οι γκαφατζήδες Λούκας Φαμπιάνσκι και Βίτο Μανόνε άφησαν τη νικήτρια του ομίλου, Άρσεναλ, να γλιστρήσει στην Ελλάδα.

Uefa.com

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Άρσεναλ, αλλά αποκλείστηκε. Η ελληνική ομάδα βρισκόταν στο δρόμο για τους "16", αλλά τα γεγονότα στο Ντόρτμουντ την περιόρισαν στην 3η θέση.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: