Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ήταν ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα...

Πολλά γράφονται και ακούγονται μετά την ντροπιαστική ήττα του Ολυμπιακού από τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη Κυριακή, ωστόσο το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Δράμας δεν επηρεάστηκε από  τα κακώς κείμενα.


Όλοι ξέραμε πως το ματς με τη Δόξα θα είναι ξέσπασμα για τους παίκτες και τον ίδιο τον Βαλβέρδε, απέναντι σε μία ομάδα που είναι νεοφώτιστη στην Super League ενώ σίγουρα δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στον πρωταθλητή. Αν με αυτή την νίκη νομίζει κανείς πως ο Ολυμπιακός ηρέμησε τους οπαδούς του ή ξεχρέωσε την βαριά ήττα στην Τρίπολη, απλά, κάνει μεγάλο λάθος. Τ'ιποτα δε ξεχρέωσε, τίποτα δε ξεχάστηκε. Σήμερα, απλά έκανε τη δουλειά του απέναντι σε μία ομάδα που δε θα μπορούσε να κυνηγήσει τίποτα καλύτερο από το να μη δεχτεί πολλά γκολ. Δυστυχώς για την Δόξα, βρήκε τον Ολυμπιακό πληγωμένο και αποφασισμένο να ηρεμήσει λίγο τα νερά μετά την Κυριακή και το τελικό αποτέλεσμα ήταν τελικά βαρύ και μεγάλο.

Για τον Ολυμπιακό δεν αλλάζει όμως απολύτως τίποτα. Από δω και στο εξής, είτε παίζει με την Δόξα, είτε με τον Παναθηναϊκό, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να κερδίζει. Η διαφορά των 5 βαθμών είναι μεγάλη (άσχετα αν τώρα είναι 2 γιατί ο Παναθηναϊκός χρωστάει παιχνίδι) και κάθε παιχνίδι που δεν πάρει είναι επόμενο πως θα τον απομακρύνει αισθητά από την κορυφή και τον τίτλο.

Επομένως, ας μην γράψουν αύριο και μεθαύριο, "Ξέσπασμα", "μεγάλη νίκη" και άλλα τέτοια όλες οι αθλητικές φυλλάδες. Ας χαλαρώσουμε επιτέλους λίγο...Ο Ολυμπιακός έκανε απλά τη δουλειά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν δεν μπορεί να βάλει έξι στην Δόξα, τότε σε ποιον θα τα βάλει; Ίμαρτον...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: