Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Τετράστερος και στη Λιβαδeιά!

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με διαστήματα καλής μπάλας, ο Ολυμπιακός πέρασε και από το γήπεδο του Λεβαδειακού επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0.

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες και βρίσκονται πλέον μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, με τον Παναθηναϊκό βέβαια να έχει 2 παιχνίδια λιγότερα από τους πρωταθλητές.


Οι παίκτες του Βαλβέρδε μπήκαν... φουριόζοι στο ματς και μόλις στο 9' κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τον Πάντελιτς να ανοίγει τον δρόμο για άλλη μία νίκη. Ο Σέρβος έφτασε τα 9 γκολ και όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε, έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρότι την ηλικία του και το χρόνο αποχής του καθώς δεν ήταν για πολλά παιχνίδια βασικός.

Από κει και πέρα, το παιχνίδι καθάρισε ο Κέβιν Μιραλάς αφού με άλλα 3 δικά του τέρματα έδωσε την νίκη στην ομάδα του φτάνοντας παράλληλα τα 8 προσωπικά γκολ στον πίνακα των σκόρερ. Ο Βέλγος χρειαζόταν μια καλή απόδοση που να συνοδευόταν με γκολ, κάτι που τελικά έγινε απόψε στην πόλη της Βοιωτίας. Ο Λεβαδειακός δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο αφού οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν και πολλά περιθώρια στους παίκτες του Παράσχου και έδειξαν να παρατάνε το ματς μετά τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: