Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΟ


O Παναθηναϊκός φαίνεται να ανθίζει μέρα με τη μέρα και στη πισίνα. Οι πράσινοι πραγματοποίησαν μεγάλες μεταγραφές που αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα τους να φτάσει πιο ψηλά από την τελική εξάδα που μένει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Το μεγάλο μπαμ του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από τη μετακίνηση του Γιώργου Αφρουδάκη από τον Ολυμπιακό στους πράσινους. Μια μεταγραφή "Βόμβα" για την ελληνική υδατοσφαίριση και βέβαια τον Παναθηναϊκό που γεμίζει ενθουσιασμό και ελπίδες τον κόσμο του τριφυλλιού. Μετά από πολλά χρόνια σπουδαίας καριέρας στους ερυθρόλευκους o Γιώργος Αφρουδάκης πήρε τη μεγάλη απόφαση να γυρίσει σελίδα στη καριέρα του υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον "αιώνιο" αντίπαλο.
Εκτός από τον Γιώργο, ο Παναθηναϊκός απέκτησε και τον Ζάχο Αφρουδάκη καθώς και τον παλιό γνώριμο του Φίλιππο Καραμπέτσο από τα Χανιά. Καθοριστική ήταν η βοήθεια του κ.Πατέρα που σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε το "χεράκι" του για να πραγματοποιηθούν αυτές οι μεταγραφές και να μπορέσει ο ΠΑΟ να πάρει το δρόμο του και στην υδατοσφαίριση στα επόμενα χρόνια.

Επιμέλεια:Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: