Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Γλίτωσε τα χειρότερα...


Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να μην βρίσκεται στη καλύτερη δυνατή αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κατάσταση. Μετά τη βαριά ήττα από τη Μπαρτσελόνα, οι πράσινοι άφησαν άλλους δυο βαθμούς στο "Ανθή Καραγιάννη" με αντίπαλο τη μαχητική Καβάλα.
Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ήταν επιθετική και παράλληλα ουσιαστική στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης. Είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και έφτασε νωρίς στο γκολ με τον σπεσιαλίστα Σισέ να τελειώνει ιδανικά μια πανέμορφη πάσα ακριβείας του Νίνη, μόλις στο 12'. Από κει και μετά, η άμυνα των πρασίνων έγινε κακός οιωνός του αγώνα και άφησε τη Καβάλα να πετύχει δύο τέρματα σε μόλις 3 λεπτά παίρνοντας κεφάλι στο σκορ πριν το ημίχρονο.
Ο Λουίς Γκαρσία πήρε τη θέση του Γκοβού με την έναρξη του β' ημιχρόνου και βοήθησε αρκετά την ομάδα του στο να πιέσει και να φτάσει στην ισοφάριση, δίχως όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα. Τα κάστανα έβγαλε από τη φωτειά και πάλι ο "Killer" Σισέ ο οποίος έφερε το ματς στα ίσια δέκα λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα του Άρχοντα της αναμέτρησης, Κάκου σώζοντας την ομάδα του από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Οι "Αργοναύτες" δικαιούνται να μην είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα μιας και είχαν αρκετές σημαντικές ευκαιρίες να έχουν τελειώσει τον αγώνα πριν το γκολ του Γάλλου. Δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο και δύο κολλητές ευκαιρίες για γκολ στο β΄μέρος άφησαν τους Καβαλιώτες με τη πίκρα της ισοπαλίας.
Η αρχή της χρονιάς για τους Πρωταθλητές δεν είναι η ιδανική καθώς μετά τη πικρή πρεμιέρα με τη Ξάνθη πέταξαν άλλους δυο βαθμούς που μπορεί να είναι σημαντικοί για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος που παραμένει πρώτος στόχος των πρασίνων. Η Καβάλα πέτυχε τα πρώτα της γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και βέβαια "τρόμαξε" για ακόμη μία φορά δείχνοντας τα δόντια της στους μεγάλους αντιπάλους της...

Υ.Γ.:Συγκλονιστική παρουσία των φίλων του ΠΑΟ που βρέθηκαν στη Καβάλα για να στηρίξουν την ομάδα τους. Πάνω από 3500 φίλοι των πρασίνων έδωσαν βροντερό παρόν στο γήπεδο αφήνοντας όμως πικρή γέυση μιας και μετά το τέλος του αγώνα σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδεια με τους αστυνομικούς.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: