Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Κρατά μόνο το αποτέλεσμα...


Ο Ολυμπιακός δεν έμαθε από τα λάθη του Παναθηναϊκού στην Καβάλα και παραλίγο να βρεθεί στην ίδια θέση πετώντας βαθμό ή βαθμούς στις Σέρρες.
Οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ κακοί, χωρίς διάθεση και δίχως ενέργεια σε ένα παιχνίδι που σίγουρα όποιος παρακολούθησε θέλει να ξεχάσει γρήγορα. Η αρχή ήταν κακή στον αγώνα και για τις 2 ομάδες που δε πρόσφεραν καθόλου θέαμα με το κόσμο στο στάδιο των Σερρών να είναι αρκετός. Η ομάδα του Βαρβέρδε ευτύχισε να προηγηθεί στο 32' με τον Μάρκο Πάντελιτς να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα. Ένα γκολ όμως που είχε αρκετή δόση τύχης μιας και ο Σέρβος επιθετικός καθυστέρησε να τελειώσει τη φάση και στάθηκε τυχερός που κάποιος αντίπαλος δεν σταμάτησε τη προσπάθεια του πριν πλασάρει τη μπάλα στα δίχτυα. Από κει και μετά το παιχνίδι δε πρόσφερε τίποτα ουσιώδες ή άξιο αναφοράς. Έγιναν πολλά λάθη και από τις 2 ομάδες, κακή κυκλοφορία της μπάλας, λίγες ευκαιρίες και καθόλου καλό θέαμα με μοναδική αξιόλογη φάση ένα δοκάρι του Φουστέρ. Οι γηπεδούχοι είχαν τη κατοχή της μπάλας στο β' μέρος όμως δε κατάφεραν να κάνουν κάποια καλή ευκαιρία μπροστά από τα καρέ του Νικοπολίδη. Αν θέλουμε όμως να είμαστε δίκαιοι, οι Σερραίοι άξιζαν το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε έναν τόσο κακό και βαρετό Ολυμπιακό. Ο Βαλβέρδε κρατά το αποτέλεσμα όμως η κακή εμφάνιση της ομάδας του έδειχνε να τον προβληματίζει έντονα κυρίως στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης όπου οι Πειραιώτες δεν υπήρχαν μέσα στο γήπεδο...

ΥΓ. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού φαίνεται πως ζήλεψαν τους αντίστοιχους του Παναθηναικού εχθές στη Καβάλα και το μεσημέρι ήρθαν σε σύγκρουση με τις Αστυνομικές Δυνάμεις στο κέντρο των Σερρών. Άσχημες εικόνες και πολύ ένταση πάλι από καποιους ανεγκέφαλους που μαυρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: