Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Πρώτος με σκιά του τον Πρωταθλητή...



Ο Ολυμπιακός έπιασε κορυφή το απόγευμα του Σαββάτου παίζοντας καλό ποδόσφαιρο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Βαλβέρδε ήταν καταιγιστική και νίκησε 3-0 τους Αρκάδες που δε βρέθηκαν σε καλή μέρα. 32 τελικές προσπάθειες με 3 τέρματα και πολλές κλασσικές ευκαιρίες ο τελικός απολογισμός μιας ιδανικής βραδιάς για τους ερυθρολεύκους. Ο Μάρκο Πάντελιτς σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ανοίγωντας το δρόμο προς τη νίκη για την ομάδα του με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να τον αποθεώνουν. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Ιμπαγάζα καθώς και από τους Μιραλάς, Φουστέρ και Ριέρα που ήταν πολύ δημιουργικοί σε όλο τον αγώνα. Κανονικό γκολ ακυρώθηκε για τον Αστέρα ενώ το σκορ βρισκόταν στο 2-0 από τον διαιτητή Παμπορίδη.
Ο Παναθηναϊκός, με τη σειρά του, φιλοξένησε στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο και πήρε την νίκη με 2-1, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κυρίως στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Οι πράσινοι προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Νίνη λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και το δεύτερο γκολ σημείωσε ο Κατσουράνης στο 63΄ λεπτό της αναμέτρησης. Ο Πανιώνιος μείωσε σε 2-1 με γκολ του Κουμουρτζί στο 92΄. Οι πρωταθλητές κέρδισαν έχοντας σε καλή μέρα τους Νίνη και Κατσουράνη ενώ για ακόμη μία αγωνιστική ο Μπουνσόνγκ έκανε πολλά λάθη στην άμυνα που παραλίγο να στοιχίσουν στην ομάδα του.
Καθόλου καλό δεν ήταν το βράδυ της Κυριακής για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου στην πόλη της Μαγνησίας και γνώρισε την ήττα με 3-1. Οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά ισοφάρισαν με τον "Λύμπε" στο 56'. Στη συνέχεια είχαν αρκετές καλές ευκαρίες να πάρουν το προβάδισμα χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Δύο γκολ από την ομάδα του Σάκη Τσιώλη Μπρέσκα 83' και Ούμπιντες 91' ήταν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στους Βολιώτες που εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου μέσα σε αποδοκιμασίες.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η νίκη της Σκόντα Ξάνθης στα Πηγάδια με 1-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ που για δεύτερη αγωνιστική δε νίκησε. Τέλος στο σερί του Ηρακλή έβαλε η δυνατή Καβάλα που έκανε το διπλό μέσα στο Καυτατζόγλειο...

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :
Ατρόμητος-Πανσερραϊκός 2-1
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-0
Ηρακλής-Καβάλα 0-1
Λάρισα-Κέρκυρα 1-1
Άρης-Εργοτέλης 1-0
Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-0
Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ 3-1

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: