Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Άξιος της μοίρας του...


Ο Παναθηναϊκός, ο μοναδικός αντιπρόσωπός μας στο φετινό Τσάμπιονς Λίγκ, δεν ανταποκρίνεται μέχρι στιγμής στις απαιτήσεις του θεσμού έχοντας 0 βαθμούς μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές.
Οι πράσινοι, φιλοξένησαν χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ την Κοπεγχάγη κατώτεροι των προσδοκιών τους και έχασαν με 0-2 σκορ από τους Δανούς. Η ομάδα του Νιόπλια έκανε τους Δανούς να δείχνουν "Μπαρτσελόνα" και μέσα σε 10' τους χάρισαν τη νίκη με τα γκολ των Ν' Ντόι(28') και Βίνγκαρντ (37'). Ο Τζόρβας φέρει αποκλειστική ευθύνη στο πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων ενώ έχει ευθύνη και στο δεύτερο με το τοίχος των πρασίνων να ανοίγει αδικαιολόγητα
Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε ποτέ στον αγώνα, δεν πίεσε, δεν έκανε ευκαιρίες και μετά την αποβολή του Ζιλμπέρτο(48') δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος του Τριφυλλιού ήταν εντυπωσιακός μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα δίνοντας χρώμα σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε να έχει τελειώσει από νωρίς. Μετά το σφύριγμα της λήξης από τον Ουίλιαμ Κόλουμ από τη Σκωτία, ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα παίκτες και προπονητή για την απογοητευτική εμφάνιση. Καυτές δηλώσεις από τον Πρόεδρο του ΠΑΟ Ν.Πατέρα προκάλεσαν αμέσως μετά τον αγώνα που μίλησε για έλλειψη νοοτροπίας ενώ πρόσθεσε πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Ν.Νιόπλια.
Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τη Ρουμπίν Καζάν στην 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λίγκ στο ΟΑΚΑ με σκοπό μόνο τη νίκη αν θέλουν να συνεχίσουν έστω στο Γιουρόπα Λιγκ που είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος πλέον.

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: