Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Στις 16 Μαΐου ο τελικός


Στις 16 Μαΐου θα διεξαχθεί πιθανότατα ο τελικός Κυπέλλου με την αστυνομία να προτείνει να δοθούν από 600 εισιτήρια και 300 προσκλήσεις στους «αιώνιους», αλλά να αντιδρούν οι ομάδες και η ΕΟΚ.


Η αστυνομία πρότεινε να δοθούν από 600 εισιτήρια και 300 συνολικά προσκλήσεις στους οπαδούς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Τα εισιτήρια θα μοιραστούν στους κατόχους διαρκείας με βάση τις λίστες που θα δώσουν οι ομάδες στην ΕΟΚ και θα γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων κατά την παραλαβή τους από τους οπαδούς, αλλά και κατά την είσοδό τους στο κλειστό του Ελληνικού.

Με τη συγκεκριμένη πρόταση ωστόσο, διαφωνούν οι διοικήσεις των ομάδων και η ΕΟΚ που επιθυμούν να αυξηθεί ο αριθμός των εισιτηρίων στα 1.000. Παρά το ότι τη συγκεκριμένη μέρα δεν υπάρχει άλλη αγωνιστική δραστηριότητα στην Αττική, η αστυνομία ανταπάντησε πως δεν επαρκούν οι δυνάμεις της για να περιφρουρήσουν μεγαλύτερο όγκο οπαδών.

Η ΓΓΑ έχει ταχθεί υπέρ της πρότασης της αστυνομίας, αλλά λόγω της αντίθετης άποψης της διοργανώτριας αρχής (ΕΟΚ) και των ομάδων που συμμετέχουν η απόφαση αναμένεται να αλλάξει στην νέα σύσκεψη που θα γίνει τις προσεχείς ημέρες.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε ότι -κατά πάσα πιθανότητα- ο τελικός των «αιωνίων» θα μετατεθεί για τις 16/5 (Δευτέρα), καθώς το προηγούμενο διήμερο (14-15 Μαΐου) ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, θα βρίσκεται στο εξωτερικό, αφού έχει υποχρεώσεις στη FIBA EUROPE.

Στη σχετική σύσκεψη συμμετείχαν από την ΕΟΚ οι κύριοι Τσαγκρώνης και Βιτζηλαίος, εκπρόσωποι των «ερυθρολεύκων» (Σταυρόπουλος, Τόμιτς και Ζαχαρόπουλος) και των «πράσινων» (Παπαδόπουλος και Γεωργαντής), αλλά και εκπρόσωποι της Αστυνομίας, των Ολυμπιακών Ακινήτων, της ΔΕΑΒ, της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας.

Επιμέλεια: Στασινή Φύτρου
Αναδημοσίευση από: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: