Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Αποφασίζει η Ευρωλίγκα για φάιναλ φορ


Η Μακάμπι ζήτησε να αλλάξουν οι ώρες και μέρες διεξαγωγής των αγώνων του φάιναλ φορ της Βαρκελώνης και η Ευρωλίγκα εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι θα βγάλει σύντομα απόφαση.


Η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ουσιαστικά για πρώτη φορά επισήμως την Μακάμπι, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες ότι θα εξετάσει το αίτημα των Ισραηλινών για μεταφορά των αγώνων (ή μόνο των ωρών) του φάιναλ φορ.

Στις 8 Μαϊου εορτάζεται στο Ισραήλ η «μέρα των πεσόντων» και λόγω της παράδοσης δεν γίνεται καμία δραστηριότητα στη χώρα. Η Μακάμπι δεν θέλει να αγωνιστεί την ημέρα εκείνη και μάλιστα δέχεται μόνο σε περίπτωση που ο αγώνας γίνει πολύ νωρίς.

Η Ευρωλίγκα θα αποφασίσει για την τύχη του φάιναλ φορ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει οτιδήποτε λόγω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, πακέτων ταξιδιωτικών πρακτορείων και κρατήσεων από φιλάθλους μόλις ένα μήνα πριν την τελική φάση. Οι Ισραηλινοί πάντως πιέζουν ασφυκτικά για μετάθεση των ημερομηνιών πριν ή μετά το τριήμερο 6-8/5.

Επιμέλεια: Στασινή Φύτρου
Αναδημοσίευση από: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: