Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Σε λετιτουργία το thegamato.com


Σε πλήρη λειτουργία και πάλι το thegamato.com!Οι βλάβες που είχαν δημιουργηθεί στον νέο ελληνικό tracker απο Έλληνες Hacker αποκαταστάθηκαν και έτσι το thegamato.com είναι και πάλι στην διάθεση του κοινού.


Έλληνες Hacker είχαν επιτεθεί στο thegamato.com για άγνωστους λόγους (πιθανόν για το όνομα ??) όπως δήλωσαν και οι διαχειριστές. Με ανακοίνωση απο τους adminstrators της ιστοσελίδας, οι χρήστες ενημερώθηκαν ότι δεν έχει χαθεί,ούτε έχει διαρρεύσει κάποιος κωδικός χρήστη αλλά έχουν χαθεί ολόκληροι λογαριασμοί χρηστών(περίπου 2000) καθώς και πολλά torrents.

H ιστοσελίδα είναι και πάλι online και ακολουθώντας όλοι τις γνωστές διαδικασίες του ανεβάσματος-κατεβάσματος των torrent θα έχουμε το επιθυμητό για όλους αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο απο τις δοσοληψίες αρχείων.Για τυχόν προβλήματα που θα συναντήσετε υπάρχει ένα forum συζήτησης ανάμεσα σε μέλη και διαχειριστές ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μετά το κλείσιμο του gamato.info που αποτελούσε τον μεγαλύτερο ελληνικό tracker καθώς επίσης και το πιο δημοφιλές ελληνικό site με εκατομμύρια επισκέψεις ανα μέρα, υπήρξε μεγάλο νεκρό διάστημα στους ελληνικούς tracker αφού δεν άνοιγε τίποτα καινούργιο και όσοι ήταν ανοικτοί ουσιαστικά αποτελούσαν κλειστή κοινότητα,αφού ήθελαν πρόσκληση για να γίνεις μέλος και να μπορείς να κατεβάσεις.Σιγά σιγά το ''άθλημα'' ανεβαίνει και πάλι, και μετά την ύπαρξη του gamato.me τώρα έρχεται στο προσκήνιο το thegamato.com.

Η αλήθεια είναι ότι οι διαχειριστές του δεύτερου θα μπορούσαν να βρουν κάποιο άλλο όνομα αφού το gamato μπορεί να είναι εμπορικό σαν όνομα και το θυμούνται πολλοι,αλλά ήταν ήδη ''καπαρωμένο'' απο''  άλλους. Εμείς θα επαινέσουμε την προσπάθεια τους αλλά θα υπενθυμήσουμε ότι δεν χρειάζεται να εξαντλήσουμε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς με την λέξη gamato για να δημιουργήσουμε έναν greek tracker ώστε να είναι εμπορικός.

Υπάρχουν αν όχι εκατομμύρια ονόματα για την ονομασία ενός site ,υπάρχουν τουλάχιστον χιλιάδες.Ας ελπίσουμε ότι ο επόμενος που θα δημιουργήσει greek tracker δεν θα εμπεριέχει την λέξη gamato στην ονομασία του.Καλή επιτυχία στο thegamato.com και καλή συνέχεια στο gamato.me!

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: