Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Σκέψεις για Ινσούα


Με τον Ραούλ Μπράβο να οδεύει προς την έξοδο από τον Ολυμπιακό και με μοναδικό σίγουρο για το αριστερό άκρο της άμυνας στη νέα σεζόν τον Χοσέ Χολέμπας, ο Ολυμπιακός ήδη «κοιτά» έστω και από μακριά, κάποιες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να καλύψουν το κενό του Ισπανού.



Μπορεί η απομάκρυνση του Μπράβο από τους πρωταθλητές Ελλάδας να μην είναι κάτι οριστικό ωστόσο στον Πειραιά θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Για αυτόν τον λόγο, άνθρωποι της ΠΑΕ ήδη έχουν ξεκινήσει και αναζητούν παίκτες για το αριστερό άκρο της άμυνας, με σκοπό να βρουν τον κατάλληλο αντικαταστάτη για την θέση του ισπανού αμυντικού.


Η πρόσληψη του Μαθία στο Λιμάνι φέρνει ξανά στην επιφάνεια το όνομα του Εμιλιάνο Ινσουά, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι παραπάνω από απλό ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον θα γίνει πράξη μόνο αν απομακρυνθεί οριστικά ο Ραούλ Μπράβο από τον Ολυμπιακό και υπάρχει κενή θέση στα αριστερά της άμυνας.


Από κει πέρα, σε περίπτωση που αποφασίσουν στον Ολυμπιακό να κινηθούν για τον Ινσούα, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα, με τον Μαθία να φαίνεται πως έχει τον τρόπο να φέρει τον παίκτη στους Πειραιώτες.


Αναφορικά με τον Ινσούα, την φετινή χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γαλατασαράι της Τουρκίας ενώ ανήκει στη Λίβερπουλ όπου θα επιστρέψει το καλοκαίρι. Στη Γαλατά είχε 15 συμμετοχές στη φετινή σεζόν πραγματοποιώντας αρκετά καλές εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: