Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Προς Παρί ο Μπίσεβατς


Στην Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίλαν Μπίσεβατς, ο οποίος δείχνει να προτιμά την γαλλική ομάδα από τον Ολυμπιακό.


Σύμφωνα με σημερινό (29/4) δημοσίευμα της «Parisien», o ποδοσφαιριστής της Βαλεσιέν φαίνεται πως δεν τον ενδιαφέρει να συνεχίσει την καριέρα του ούτε στην  Ελλάδα και τον Ολυμπιακό αλλά ούτε και στη Σάλκε, που επίσης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη.


Ο κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα του προπονητή της Παρί, Ανουάν Κομπουαρέ, ο οποίος τον είχε αποκτήσει το 2008 από την Λανς.


Ο 27χρονος Σέρβος μίλησε στην ιστοσελίδα της Γαλλίας δηλώνοντας τα παρακάτω:


«Είμαι στενά συνδεδεμένος με τον Αντουάν Κομπουαρέ. Με είχε πάρει στη Βαλενσιέν πριν τρία χρόνια. Προχώρησα χάρη στην παρέμβασή του. Θα είναι πραγματικά σπουδαίο να πάω στην Παρί, η οποία είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Το «Παρκ ντε Πρενς» είναι ένα εκπληκτικό γήπεδο. Θα πάω και θα κερδίσω μία θέση στην ομάδα. Όχι επειδή ξέρω τον προπονητή, αλλά επειδή είμαι σίγουρος ότι θα παίξω» τόνισε ο Σέρβος σέντερ μπακ με δηλώσεις του στη γαλλική εφημερίδα. 


Βέβαια, αγωνίζεται σε μία θέση όπου προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι η ενίσχυσή του με ελληνικό «αίμα», με προτεραιότητα να φαίνεται πως είναι οι Παπασταθόπουλος και Μόρας. Πάντως, δεν αποκλείεται να στραφεί στην αγορά του εξωτερικού σε περίπτωση που καμία από τις δύο παραπάνω υποθέσεις δεν προχωρήσουν.

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: