Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Η Κασέτα του Κούγια...!


Από την ανάγνωση της αντιπαράθεσης των δύο αντρών βγαίνουν κάποια συμπεράσματα όσον αφορά το τι έγινε και τι όχι.


Βέβαια πριν προχωρήσουμε να διευκρινήσουμε πως δεν θεωρούμε τον κ. Μάντρα τον πιο αξιόπιστο "μάρτυρα" αλλά επειδή η απάντηση του δικού μας, δίνει πιο πολλές απαντήσεις, θα στηριχτούμε σ' αυτή:

Κασσέτες υπάρχουν (γνήσιες ή φτιαχτές δεν ξέρω...)
"Εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχουν κασέτες. Αν υπάρχουν, όμως, εκτιμώ ότι τις έδωσε ο "Μπαμπάς""

Δεν λες ότι "δεν υπάρχουν" και μετά το αναιρείς λέγοντας "αν υπάρχουν...τις έδωσε.."
Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο τέλος πρόσθεσε:

"Να πεις πρώτα σε ποιο γραφείο πήγες και τις πήρες και μετά τα λέμε"
Αναφορά στον Ιταλό έχει γίνει

"Για μία προσωπική συζήτηση που μπορεί να είχα με κάποιον, δεν βγάζω προς τα έξω τίποτα". Αν σταματούσε εδώ δεν θα μπορούσε κανείς να πει τίποτα. Έλα όμως που συνεχίζει..."Δεν θυμάμαι, αλλά αν όντως ήμουν στην Ιταλία και μετέφερα σε κάποιον ότι ο Ιταλός διαιτητής είναι καθαρός διαιτητής και θέλει να κάνει καριέρα, που είναι το μεμπτό; Υπάρχει κάτι κακό σε αυτό"
Υπάρχει κακό..., αναιρούνται τα προηγούμενα.Τώρα το ότι έγινε μια αναφορά σε έναν Ιταλό...δεν σημαίνει και πολλά πράγματα. Κι εγώ με τους φίλους μου μπορεί πάνω στη κουβέντα να πω δυο λόγια παραπάνω για τον πχ Κάκο, τι σημαίνει αυτό?

Ά, ρε Πρόεδρε, συγκρατήσου...Άστους, τον "Μάντρα", τον "Μπαμπά και τον "Νοτιά", να κελαηδάνε αφού δεν μπορούν να αποδείξουν τίποτα. Μην τους αφήνεις να σε παρασύρουν...Μην απαντάς. Είσαι παρορμητικός και λες περισσότερα απ' αυτά που πρέπει...

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός
Πηγή: http://petalovolos.blogspot.com/2011/03/big-achille.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: