Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ορεξάτος έρχεται ο Γ. Παπανδρέου





Φαίνεται πως οι Βρυξέλλες, άνοιξαν την όρεξη του Έλληνα πρωθυπουργού, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Tύπου εμφανίζεται έτοιμος να συγκαλέσει σήμερα Υπουργικό Συμβούλιο με θέμα τις αποκρατικοποιήσεις που έχει προτείνει η τρόικα.

Ο Γ. Παπανδρέου όπως όλα δείχνουν θα εφαρμόσει τις εντολές που έχει λάβει από την τρόικα περί αποκρατικοποιήσεων, έτσι ώστε να εξοικονομηθούν 50 δις ευρώ ακόμη.

Στην προσπάθεια του αυτή θα συγκαλέσει σήμερα Έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο θα ενημερώσει τους Υπουργούς της Κυβέρνησης για τις επιταγές της τρόικας οι οποίες είναι να ξεπουλήσει άλλο ένα μεγάλο κομμάτι του δημόσιου τομέα της χώρας, προκειμένου να καλύψει το χρέος που η κυβέρνηση του δημιούργησε.

Παράλληλα, θα συνεχίσει να εμπαίζει τον ελληνικό λαό καθώς στην ενημέρωση που θα κάνει θα σταθεί στην... επιτυχία (!) που προκάλεσε με τις αποφάσεις που κέρδισε από τους ξένους ομολόγους του στις Βρυξέλλες, με βαρύ όμως αντάλλαγμα.

Τώρα, πως γίνεται να έχεις επιτυχία και να χρειάζεται να πουλήσεις το μισό σου... σπίτι για να δώσεις 50 δις που χρωστάς, μόνο ο Γ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του το γνωρίζουν και φυσικά τα αντικειμενικά και έγκυρα Μ.Μ.Ε, που για άλλη μια φορά θα στηρίξουν την προσπάθεια της Ελλάδας να ξεπληρώσει το χρέος της…

Επιμέλεια: Χρυσόστομος Βουλγαρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: