Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ποινική δίωξη για το καυτό DVD


Σύμμαχο στο πρόσωπο του κ. Δημήτρη Σειρηνάκη,  ιδιοκτήτη της εταιρείας “SIRINA”, που κυκλοφόρησε το ροζ DVD, βρήκε η  Τζούλια Αλεξανδράτου μετά την ποινική δίωξη, την οποία άσκησε σε βάρος της ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ Χαρ. Τζώνης για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος.  

Το newsbomb.gr επικοινώνησε με την Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο.
Ο πατέρας της κ. Ζήσιμος Αλεξανδράτος, εμφανώς στεναχωρημένος παρακάλεσε να μην του απευθύνουμε ερώτηση για το θέμα και διέκοψε την επικοινωνία μας μαζί του.  
O κ. Σειρηνάκης μιλώντας στοnewsbomb.gr έκανε γνωστό πως δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της για κανένα λόγο, λέγοντας  πως δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί της και θα τη στηρίξει σε ό,τι χρειαστεί. 
«Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα γιατί στο δικαστήριο είχα προσκομίσει το συμβόλαιο που είχαμε υπογράψει για την ταινία", είπε χαρακτηριστικά.
Αυτό όμως ήταν και η "αιτία του κακού", καθώς η Τζ. Αλεξανδράτου είχε υποστηρίξει ότι το DVD περιείχε προσωπικές στιγμές της με τον τότε σύντορφό της και δεν ήταν "επαγγελματικό" προϊόν. Η ύπαρξη ωστόσο του συμβολαίου και το ποσό των 150.000 ευρώ, διέψευσαν τους ισχυρισμούς της.
O πρώην μάνατζερ της Μένιος Φουρθιώτης τηρώντας αποστάσεις δήλωσε στο newsbomb.gr ότι, γνωρίζει το γεγονός της ποινικής δίωξης εναντίον της, αλλά πρόσθεσε πως δεν τον αφορά, καθώς έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι συνεργάτης της.
πηγή: newsbomb.gr
επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: