Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ένεση ελπίδας από Π. Γιαννακόπουλο!


Ανεπηρέαστος από τα συνθήματα του ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος τόνισε αποφασιστικά πως «αυτά που πρέπει να γίνουν θα γίνουν».

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δείχνει να έχει συγκεκριμένο πλάνο για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και πως είναι αποφασισμένος να κινηθεί σύμφωνα με το πλάνο που έχει στο μυαλό του, ανεξάρτητα από τις αντιδράσεις του κόσμου.
Ο ηγέτης της ΚΑΕ φαίνεται πως θα πάρει πρωτοβουλίες και θα είναι ενεργός στο μέλλον του συλλόγου, ακόμη κι αν δεν θέλει να έχει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Τα συνθήματα όπως είπε δεν πρόκειται να τον αναγκάσουν να κάνει κάτι, αφού έχει ήδη αποφασίσει τι θα πράξει, και θα το πράξει.
Ο Π. Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε από την εφημερίδα Goal για τα συνθήματα που ακούστηκαν στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ και τόνισε: «Εγώ δεν ήμουν στο γήπεδο όπως ξέρετε. Εάν λοιπόν αυτά τα συνθήματα δεν στέκουν, τότε δεν μας απασχολούν και δεν μας επηρεάζουν».
Για το συγκεκριμένο σύνθημα το οποίο αναφερόταν σε εκείνον, τον Πατέρα και τον Βγενόπουλο και τους παρότρυνε να βάλουν χρήματα στην ΠΑΕ ή να αποχωρήσουν, τόνισε: «Ο, τι είναι να γίνει θα γίνει, χωρίς να επηρεαζόμαστε από συνθήματα. Δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι μόνο και μόνο επειδή το θέλουν οι φίλαθλοι. Αυτά που θέλουμε θα γίνουν. Ό,τι κρίνουμε σκόπιμο να κάνουμε θα το κάνουμε, μακριά από συνθήματα και φασαρίες».

Αναδημοσίευση από Gazzetta.gr
Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: