Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση στήριξης Φερέιρα από ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Γιώργος Δώνης, Έκτορ Ραούλ Κούπερ μέχρι και... Άγγελος Αναστασιάδης παρέλασαν σήμερα στα αθλητικά πρωτοσέλιδα, με τον Τύπο να θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό.


Η ΠΑΕ, πάντως, με ανακοίνωσή της –που πιθανόν να προήλθε και μετά τη δεδομένη ενόχληση του Πορτογάλου τεχνικού– έσπευσε να δηλώσει δημόσια τη στήριξή της στον 64χρονο προπονητή της ομάδας και να στείλει μήνυμα σε κάποιους... βιαστικούς ότι μπορεί και να εκτεθούν.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφορικά με δήθεν υποψήφιους προπονητές του Παναθηναϊκού υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή εγνωσμένης αξίας και εμπειρίας και βρίσκεται εν μέσω κρίσιμων για το μέλλον της ομάδας αγωνιστικών υποχρεώσεων. Σεβόμαστε και στηρίζουμε τον κ. Φερέιρα όπως και ο ίδιος σέβεται και τιμά καθημερινά τη δουλειά του και καλούμε όλους να αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο όχι μόνο το πρόσωπο ενός επαγγελματία διεθνούς κύρους, αλλά και το θεσμό του προπονητή του Παναθηναϊκού και να μην προτρέχουν σε προβλέψεις και εκτιμήσεις που ενδέχεται να τους εκθέσουν».

Επιμέλεια:Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: