Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Επιτέλους...! Ντου στη Βουλή-Στον ύπνο η Αστυνομία (video)






Σκηνές απείρου κάλλους στο περιστύλιο της Βουλής! Οι εργαζόμενοι στους Δήμους κατευθύνθηκαν, μέσω Αμερικής και Βαλαωρίτου, στην Πανεπιστημίου και από εκεί πορεύτηκαν στο Κοινοβούλιο. Και όταν έφτασαν εκεί, έκαναν... ντου, πιάνοντας την Αστυνομία "κοιμώμενη"! 
Μπήκαν από την αριστερή είσοδο, ανέβηκαν ανενόχλητοι την ανηφορίτσα, με τους αστυνομικούς απλά να τους... κοιτούν! Και όταν κατάλαβαν ότι γίνεται... "ντου" στη Βουλή, τότε άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι για να σταματήσουν τους διαδηλωτές. Οι οποίοι, μέχρι να κινηθούν οι φρουροί, έφτασαν μέχρι την πόρτα της Βουλής.

Εκεί, απωθήκαν βίαια. Την ίδια στιγμή, οι επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων της Βουλής τσακώνονταν με τους επικεφαλής των δυνάμεων που περιφρουρούσαν την πορεία για το ποιος φταίει που έφτασαν οι διαδηλωτές ένα βήμα πριν μπουν στη Βουλή!

Λίγο μετά τις 15:00 οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν από το Σύνταγμα και το απόγευμα πρόκειται να συνεδριάσουν για να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Από νωρίς, η ένταση δεν έλειψε. Οι εργαζόμενοι στους Δήμους επιχειρούσαν ώρα μέσω... Κολωνακίου να κάνουν τον κύκλο και να βρεθούν μπροστά στην Βουλή. Παντού όμως συναντούσαν μπροστα τους ΜΑΤ και δημιουργείται ένταση. Ξεκίνησαν από την οδό Κριεζώτου όμως τους σταμάτησαν οι αστυνομικοί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.youtube.com/watch?v=B8I_BfTt_A4&feature=player_embedded
επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: