Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

«Σειρήνες» Γαλατά για Μέλμπεργκ!


Μεταγραφικός στόχος της Γαλατάσαραϊ φέρεται να είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα «Ηaberoku», ο πρόεδρος της «Γαλατά», Ουνάλ Αϊσάλ, έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να ολοκληρώσουν σύντομα τις μεταγραφές της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, με τον αρχηγό της Εθνικής Σουηδίας να είναι ένας από τους βασικούς «στόχους»...
«Ο 33χρονος Μέλμπεργκ αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και ο Τουλούν προσπαθεί να τον πείσει», αναφέρει το δημοσίευμα της γειτονικής χώρας.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της «Haberoku»:
«Ο νέος πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ, Ουνάλ Αϊσάλ στρέφεται προς την βόρεια Ευρώπη, αφού θέλει αντοχή και πειθαρχία, μιας και θεωρεί ότι λείπουν από την ομάδα και γι' αυτό θέλει να φέρει στην Κωνσταντινούπολη Σουηδούς «αστέρες». Ο Αϊσάλ έχει ζητήσει από τον σύμβουλο, Μπουλέντ Τουλούν να κάνει ό,τι πρέπει για να αποκτηθούν οι Γιόχαν Ελμάντερ, Κιμ Κάλστρομ, Μπεχράν Σαφαρί και Όλοφ Μέλμπεργκ.
Ο Τουλούν έχει λάβει εντολή να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατό τις μεταγραφές των τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Ο 33άχρονος Μέλμπεργκ αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και ο Τουλούν προσπαθεί να τον πείσει. Ο Μέλμπεργκ έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Αγγλία και το κόστος απόκτησής του από την ελληνική ομάδα μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 5 εκ. ευρώ!».
Στον Ολυμπιακό, φυσικά, θεωρούν αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας τον Όλοφ Μέλμπεργκ, με τον Σουηδό αμυντικό να έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τους Πειραιώτες, σε περίπτωση ωστόσο, που φτάσει στην Πλατεία Αλεξάνδρας πρόταση τέτοιου ύψους για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι στα 33 και μετά από έξι μήνες θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα, οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός θα την εξετάσουν σοβαρά...
επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: