Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Τι μπορείς να κάνεις μετά το…sex;



Το ξέρω ότι μετά το σεξ νιώθεις κουρασμένος...
Το μόνο που θες είναι να γυρίσεις πλευρό και να κοιμηθείς. Δεν σε κατηγορώ, αυτή είναι η φύση σου. Ούτε θέλω να σηκωθείς και να τρέξεις μαραθώνιο. Από την άλλη, η σύντροφός έχει άλλη φύση, είναι γεμάτη ενέργεια μετά το σεξ. Άρα για να βρεθεί μια μέση λύση, σου έχω κι άλλες χαλαρωτικές ιδέες για να μην το ρίξεις στο ροχαλητό.

Τα ίσια ανάποδα
Συνήθως δημιουργείς μια ωραία ατμόσφαιρα, πριν από το σεξ, απλά και μόνο για να οδηγήσεις την κατάσταση προς τα εκεί. Τώρα ήρθε η ώρα να τα κάνεις όλα ανάποδα. Τα κεράκια, τις ωραίες μουσικές και τις αγκαλιές στον καναπέ, κράτα τα για μετά. Έτσι θα κρατήσεις αυτό το ωραίο συναίσθημα για περισσότερο και φυσικά θα χαλαρώσεις.

Στην μπανιέρα δυο-δυο
Το κάνεις ένα ντουζάκι μετά το σεξ είναι λογικό. Γιατί όμως να μην το κάνετε μαζί; γέμισε την μπανιέρα(έχεις και λίγο χρόνο για χουζούρι μέχρι να γεμίσει), βάλε μέσα ότι πιο χαλαρωτικό έχεις από λάδια και άλατα, πάρε ένα μπουκάλι κρασί με δυο ποτήρια και ετοιμάσου για βουτιά. Και χαλαρώνεις και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει.

Κανείς δεν μπορεί να κάνει μόνο ένα!
Τι μπορείς να κάνεις μετά το σεξ; Μα φυσικά σεξ! Πάρε το χρόνο σου για να γεμίσουν οι μπαταρίες σου με μια αγκαλιά στο κρεβάτι και ξεκίνα τα παιχνίδια. Δεν είναι ανάγκη να είναι της ίδιας έντασης με το προηγούμενο. Χαλαρά, ήρεμα και με αργούς ρυθμούς μπορείς να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα απόλαυσης. Πόσο μάλλον όταν προκαλείς για να δεχτείς τα παιχνίδια εκείνης.

Χαλάρωσε κι απόλαυσέ το
Μπορεί εκείνη να γκρινιάζει για την προσοχή σου μετά το σεξ, αλλά τι να κάνεις που εσύ δεν έχεις κουράγιο; Για να διατηρήσεις την επαφή αλλά και να χαλαρώσεις, ζήτησε της να σου προσφέρει ένα μασάζ. Άσε που αν το έχεις αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο το πόσο σου αρέσει, δεν θα χρειαστεί να το ζητήσεις καν. Θα το κάνει από μόνη της. Πάντως για να δεχτεί να ξανά-αφεθείς στα χέρια της, όσο κουρασμένος κι αν είσαι, μια στο τόσο κάνε της κι εσύ ένα μασαζάκι.

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη
Τόση ενέργεια κατανάλωσες, τόσες θερμίδες έκαψες, να μην φας κι εσύ κάτι να δυναμώσεις; Και από το να παραγείλεις κάτι, που θα σου κάτσει στο στομάχι και δεν θα μπορείς να κουνηθείς μετά, γιατί να μην βάλεις την ποδιά σου και να μπεις στην κουζίνα. Φυσικά θα σε βοηθήσει και εκείνη. Δεν χρειάζεται και πολλά. Μια ποικιλία από κρασί ή μια φρουτοσαλάτα μ’ ένα ποτήρι κρασί θα σε χορτάσουν και θα σε χαλαρώσουν.

Ξεκίνα τα τηλέφωνα
Όχι για να καυχηθείς για τις επιδόσεις σου, αλλά για να ακυρώσεις ότι έχεις προγραμματίσει για το υπόλοιπο της ημέρας. Που να σηκώνεσαι τώρα και να τρέχεις; Στη συνέχεια κλείσε το κινητό σου, κάνει log out από όλα, και απόλαυσε μια μέρα χαλάρωσης με την σύντροφό σου. Αυτό σημαίνει πως έχεις λίγο χρόνο για να χαλαρώσεις στο κρεβάτι.

Πρωινό σεξ
Συνήθως μιλάμε για αυτό του Σαββατοκύριακου που κάνεις χαλαρά μόλις ξυπνήσεις. Μιας και το σκ αποτελεί μέρες χαλάρωσης, ήρθε η ώρα να νιώσεις σαν πασάς. Πρωινό στο κρεβάτι για δύο λοιπόν. Και ξαναλέω ότι δεν χρειάζεται να το ζητήσεις. Ακολούθησε την ίδια τακτική με το μασάζ.

Πάτα το stop και μετά το play
Ολοένα και περισσότερα ζευγάρια μπαίνουν στο παιχνίδι της βιντεοσκόπησης. Άρα αν μόλις τελειώσετε δεν έχεις να κάνεις τίποτα περισσότερο από το να σηκωθείς, να πατήσεις το stop, να πάρεις την κάμερα στο κρεβάτι και να πατήσεις το play. Σίγουρα θα το διασκεδάσετε και θα γελάσετε με το θέαμα, άσε που είναι ότι πρέπει για να ζεσταθείτε για τον επόμενο γύρο.
 
Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός 

Δεν υπάρχουν σχόλια: