Σάββατο 21 Μαΐου 2011

«Γουστάρω να παίζω για τις «ερυθρόλευκες» φανέλες»


Συνέντευξη στην εκπομπή «Bet Weekend»του Τηλεάστυ παραχώρησε ο Μάρκο Πάντελιτς.


Ο Σέρβος φορ των Πειραιωτών μίλησε για την σημαντικότητα της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος ενώ υποστήριξε πως είναι σημαντική η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε και την νέα χρονιά στον πάγκο των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το σημαντικό είναι ότι κάναμε αυτό που είπαμε την αρχή της χρονιάς.  Γυρίσαμε το πρωτάθλημα στον Πειραιά. Έβαλα 11 γκολ και πολύς κόσμος έχει καταλάβει πως είμαι. Έχω ένα σεβασμό προς τον κόσμο. Αν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να ξέρεις ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού υπήρχε και 50 χρόνια πριν γεννηθώ εγώ οπότε και πρέπει να τον σέβεσαι».

Για τον τρόπο λειτουργία της ομάδας και τον Ερνέστο Bαλβέρδε: «Ο Ολυμπιακός έχει καλή ατμόσφαιρα και εκεί δουλέψαμε πολύ. Αυτή η ατμόσφαιρα δεν χάλασε ούτε στις ήττες ούτε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, γιατί στόχος μας ήταν το πρωτάθλημα. Όσα νέα πρόσωπα έρθουν πρέπει να ξέρουν ότι εδώ δεν υπάρχει μόνο τρέξιμο και προπόνηση, αλλά μια άλλη φιλοσοφία και δυναμική. Είναι πολύ και σημαντικό που έμεινε ο κ. Βαλβέρδε, γιατί άλλη εικόνα υπάρχει σε μια ομάδα όταν ο προπονητής πάρει το πρωτάθλημα και φύγει και άλλη όταν πάρει το πρωτάθλημα ή ακόμα και αν δεν έχει καλά αποτελέσματα και μείνει.Είμαστε μια οικογένεια και αυτό είναι το σημαντικό. Δεν μπορεί κανείς να πει ότι ο προπονητής θα καθίσει για πολλά χρόνια σε μια ομάδα, αλλά το σημαντικό είναι να καθίσει, να δουλέψει και η ομάδα να είναι μαζί με τον προπονητή και εκείνος με την ομάδα».


Ο Πάντελιτς ολοκλήρωσε την ομιλία με μία αποκάλυψη: «Γουστάρω να παίζω για τις «ερυθρόλευκες» φανέλες του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και του Ολυμπιακού».

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: