Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

«Κλέβει» το Κράτος το Gazzeta


Σε μία δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό λαό και την ελληνική οικονομία κάποιοι εξακολουθούν να μην υπολογίζουν τίποτα μπροστά στο ατομικό τους κέρδος. 

Άλλωστε το μεγάλο στοίχημα για την Κυβέρνηση είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε επίπεδο φυσικών προσώπων, όσο και αυτό των επιχειρήσεων.
Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων διενεργεί καθημερινά δεκάδες ελέγχους και αρκετές φορές οι άνθρωποι της Υπηρεσίας βγάζουν «λαβράκι».
Μια τέτοια περίπτωση είναι και η ιστοσελίδα Gazzeta, που φέρεται να βρίσκεται υπό την «ομπρέλα» της Centric. Την προηγούμενη εβδομάδα κλιμάκιο της ΥΕΕ προχώρησε σε έφοδο στην Κατεχάκη 7, όπου βρίσκεται η έδρα της αθλητικής ιστοσελίδας και διαπίστωσε μία σειρά από παραβάσεις, οι οποίες επιβαρύνουν το ελληνικό δημόσιο, άρα και τον Έλληνα πολίτη.
Τα ευρήματα του πρώην ΣΔΟΕ έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, αφού έχουν να κάνουν με παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας, αλλά βρέθηκαν και περιπτώσεις μη καταβολής του ΦΠΑ. Το newsbomb παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας ενημερώνει για τις διαπιστώσεις της ΥΕΕ, τα πρόστιμα, αλλά και τις ευθύνες των φυσικών προσώπων που ελέγχουν την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: