Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Πρώτη με «στημένα» αποτελέσματα η Gazzetta!

Δε φτάνει που «έκλεβαν» τόσο καιρό το Ελληνικό Δημόσιο, με τη σωρεία φορολογικών παραβάσεων που αποκάλυψε, ύστερα από έφοδο στα γραφεία τους, η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, έκαναν και «λαθροχειρία» στα στοιχεία επισκεψιμότητας τους και μετά περηφανεύονταν κιόλας για την πρωτιά! 

Περικοπές σε μισθούς, επιδόματα, εφάπαξ


Μισθωτοί και συμβασιούχοι μπαίνουν και πάλι στο κρεβάτι του Προκρούστη ελέω τρόικας που αξιώνει να κοπούν επιδόματα και εφάπαξ και οι εργαζόμενοι να μείνουν άνεργοι, για να δοθεί η περιβόητη 5η δόση του δανείου.

Νέες αποκαλύψεις… για το «ύποπτο» νομοσχέδιο Γερουλάνου

Μετά την αναστάτωση που έχει προκληθεί στους χώρους της εγχώριας μουσικής σκηνής, με το υπεράνω κάθε λογικής νομοσχέδιο που προσπαθεί να προωθήσει το υπουργείο Πολιτισμού και θίγει κατάφορα τα κεκτημένα δικαιώματα των δημιουργών, η ΑΕΠΙ συνεδριάζει και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να εκδώσει επίσημη απόφαση για το πως προτίθεται να κινηθεί από εδώ και πέρα.

«Έγινα δημοσιογράφος από «προξενιό»


Ο γνωστός και πετυχημένος δημοσιογράφος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town» αποκάλυψε: «Έγινα δημοσιογράφος από «προξενιό». 

Prionokordela.gr: Το άγριο παιδί της DPG News είναι εδώ!


Δυναμικό, έγκυρο, αντικειμενικό, αιχμηρό και κυρίως ανελέητο με τα κακώς κείμενα είναι το νέο «παιδί» της DPG News.

Η “prionkordela” είναι εδώ. Πρόκειται για τη νέα ιστοσελίδα άποψης, πολιτικής παρέμβασης, σχολιασμού και αποκαλύψεων. Μπαίνει δυναμικά στον τομέα της ενημέρωσης από το πρωί της 31ης Μαΐου.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

«Κλέβει» το Κράτος το Gazzeta


Σε μία δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό λαό και την ελληνική οικονομία κάποιοι εξακολουθούν να μην υπολογίζουν τίποτα μπροστά στο ατομικό τους κέρδος. 

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε. Εσάς θα σας εξαφανίσουν

Διαβάστε τι έλεγε ο διακεκριμένος οικονομολόγος Mark Weisbrot, που έζησε τα γεγονότα της Αργεντινής.

Ένα άρθρο γραμμένο από τον Δρα Mark Weisbrot, διακεκριμένο οικονομολόγο (Washington D.C.) που έζησε τα γεγονότα της Αργεντινής από κοντά.

Χασίσια στη Στυλίδα

Αναζητείται από τις αρχές της Στυλίδας ένας 60χρονος άνδρας για τον οποίο υπήρχαν οι πληροφορίες ότι περνούσε πολλές ώρες στον κήπο του… φυτεύοντας.

Επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη προς τους «Αγανακτισμένους»

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης, αναφέρθηκε με εκτενή επιστολή του στους χιλιάδες ανθρώπους που συγκεντρώνονται κάθε μέρα στις πλατείες όλης της Ελλάδας, εκφράζοντας την συμπαράσταση του.

«Αγανακτισμένοι» όλων των χωρών ενωθείτε

  Mετά την Ισπανία και την Ελλάδα, το διαδικτυακό κάλεσμα γίνεται πανευρωπαϊκό από το κίνημα των «Αγανακτισμένων».

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Αστυνομία κατά Ισπανών «Αγανακτισμένων»

Eπεισόδια ξέσπασαν στη Βαρκελώνη, μεταξύ των διαδηλωτών που εδώ και σχεδόν δυο εβδομάδες πραγματοποιούν ειρηνική κατασκήνωση στην Πλάθα Ντε Καταλούνια, όταν αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να τους απομακρύνουν και να καταστρέψουν την κατασκήνωση, με τη δικαιολογία της εκκένωσης της πλατείας από «επικίνδυνα» αντικείμενα καθώς είναι πιθανόν να ακολουθήσουν την αυριανή λήξη του Champions League εορτασμοί από οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων. Σαράντα τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Μας εφαρμόζουν το Δόγμα του Σοκ

Τρόμος από άκρη σε άκρη για ένα αύριο που μπορεί να έχει μέχρι και ανθρώπους να λιμοκτονούν στους δρόμους της Αθήνας, όπως στα χρόνια της γερμανικής κατοχής.

Το βλέμμα της Ιστορίας στο Προεδρικό Μέγαρο

Τα βλέμματα των Ελλήνων συγκεντρώνονται την Παρασκευή στο κρισιμότερο ίσως έκτακτο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών στα μεταπολιτευτικά χρονικά.

«Στων βουβών την εσχατιά»


Στις 20 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος των Active Member με τίτλο «Στων βουβών την εσχατιά».

Η "βίβλος" των Αγανακτισμένων

Γέμισαν την Πέμπτη οι απανταχού πλατείες της Ελλάδας στην πρώτη συγκέντρωση που οργανώθηκε μέσω του διαδικτύου και πλήθος κόσμου μπήκε στο ρυθμό των Ισπανών.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Μνημόνιο στην υγεία, μνημόσυνο στους ασθενείς

Ο νευροχειρούργος Παύλος Παπανικολάου, μιλά στους συντελεστές του Debtocracy για την εφαρμογή του μνημονίου στην Υγεία. Οι τραγικές ελλείψεις και ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα.

Γιώργος Παπανδρέου..ο κλόουν!

Στο στόχαστρο των  "Αγανακτισμένων" πολιτών στο Σύνταγμα μπήκε όπως ήταν αναμενόμενο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Αιφνιδίασαν την κυβέρνηση οι διαδηλώσεις του… Facebook

Ακόμη κι αν υπήρχε κάποιος  στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, που  όντως πίστευε στα… φληναφήματα  του τελευταίου διήμερου ότι η  κυβέρνηση μπορεί να πάει σε δημοψήφισμα  υπό τις παρούσες κοινωνικές, οικονομικές  και πολιτικές συνθήκες, χθες πρέπει να εγκατέλειψε την ιδέα ασμένως και χωρίς περιστροφές.

«Οι Ελληνες βγήκαν στους δρόμους!»

Οι ελληνικές συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων κάνουν σήμερα τον γύρο του κόσμου με εκτενή ρεπορτάζ σε μεγάλες εφημερίδες και media όλου του κόσμου. Ειδικά ο ισπανικός Τύπος έχει πολλές αναφορές στη χθεσινή κινητοποιήση, καθώς άλλωστε το συγκεκριμένο κίνημα ξεκίνησε από τη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου.

Τη σύλληψη του Ράτκο Μπλάντιτς ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Σερβίας

Νωρίτερα σήμερα ανεπίσημες πηγές του Υπουργείου Εξωτερικών της Σερβίας, ανέφεραν ότι το άτομο που συνέλαβαν οι αρχές με την ονομασία  Μίλοραντ Κόμαντιτς είναι ο καταζητούμενος για εγκλήματα πολέμου, Ράτκο Μλάντιτς.

Ραντεβού... στο Σύνταγμα!

Δεν κοπάζει όπως φαίνεται το ποτάμι της οργής που "έπνιξε" χτες την Αθήνα αλλά και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Ωμός εκβιασμός με μπαμπούλα εξόδου απ' το ευρώ

Το σενάριο του κινδύνου της εξόδου της χώρας από το ευρώ αρχίζει να επισείει από χθες η κυβέρνηση, μετά και την παρέμβαση της επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη, η οποία υποστήριξε, μεταφέροντας ουσιαστικά το κλίμα που συναντά στις Βρυξέλλες, ότι η απομάκρυνση της χώρας από το ευρώ είναι ήδη στο τραπέζι και μεθοδεύεται από κύκλους που δεν κατονόμασε.

Telegraph: Εγκαταλείψτε το ευρώ

Με αφορμή τη δήλωση της Μαρίας Δαμανάκη για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, η βρετανική εφημερίδα Telegraph, επικροτεί την ιδέα, εξηγώντας ότι η κατάσταση στην Ελλάδα, οικονομικά αλλά και πολιτικά είναι απελπιστική, ενώ η Ευρώπη βρίσκεται σε κρίσιμη θέση, αμφιταλαντευόμενη ανάμεσα σε επιπλέον πακέτα διάσωσης ή μείωση των μελών της.

«Δεν τους ανησυχούν»

Για τις συγκεντρώσεις των πολιτών σε διάφορες πλατείες της χώρας, μίλησε η Γ.Γ. Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Αλέκα Παπαρήγα.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η ισπανική επανάσταση και το μανιφέστο της Puerta del Sol

 Πάνω από μία εβδομάδα έχουν κλείσει οι νέοι και οι νέες στην κεντρική πλατεία της Μαδρίτης, δείχνοντας αποφασισμένοι να πάρουν το μέλλον τους στα χέρια τους και απαιτώντας αυτό που λέει το ενωτικό τους σύνθημα: «Πραγματική Δημοκρατία Τώρα!» Στο πλευρό τους βρίσκεται και ένας 94χρονος «νέος» που κάνει λόγο για μια νέα «ισπανική επανασταση».

Το ήθος της Δημοκρατίας μας και η κατάντια των ελληνικών Πανεπιστημίων

Μετά την επίσημη συγνώμη της νεολαίας της ΝΔ για τα αίσχη στα ΤΕΙ Πειραιά, στο νέο βίντεο ΔΑΠίτες των ΤΕΙ Μεσολογγίου βρίζουν με συνθήματα τους "πρασινοφρουρούς" και άλλες φοιτητικές οργανώσεις. Τα ήθη κομματικής νεολαίας που παραπέμπουν όχι στον συνδικαλισμό και την πολιτική, αλλά σε χουλιγκανισμό...



Επιμέλεια: Χρυσόστομος Βουλγαρόπουλος
Αναδημοσίευση από: tvxs.gr

Η αγανάκτηση έφτασε στο CNN!

Στο CNN έφτασε η είδηση για τη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (25/5) στις 18.00 στο Σύνταγμα.

Σήμερα θα γίνει της... Ισπανίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα

Το παράδειγμα των Ισπανών φαίνεται ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν οι Έλληνες. Συγκεντρώσεις ενάντια στο πολιτικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τετάρτη στις έξι το απόγευμα χωρίς κόμματα, ομάδες ή ιδεολογίες.

Σχετικά με τη σημερινή (25/5) διαδήλωση στο Σύνταγμα…


Με μεγάλη μας έκπληξη εδώ στην Αστυλογία, διαπιστώσαμε ότι η σημερινή (25/5, 18.00) προαναγγελία της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας απέναντι σε όλα αυτά που ζούμε, διαγράφηκε από εκεί που ξεκίνησε, δηλαδή το Facebook!

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Με νέα Ίμια απειλούν οι Τούρκοι σε Φαρμακονήσι - Αγαθονήσι

Σε επιφυλακή είναι η περιοχή γύρω από το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι ύστερα από δήλωση του  Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ για ύψωση τουρκικών σημαιών στα δύο νησιά την Τετάρτη 25 Μαΐου.

Εμείς πρώτοι μέσω... Onsports!

Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως η είδηση αναφορικά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και το ισπανικό δημοσίευμα που τον θέλει στο στόχαστρο της Μπάρτσα αποτελεί πραγματικότητα ενώ η πηγή μας ήταν το Onsports.gr.

Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα

Προσοχή μην ξυπνήσουν οι Έλληνες φώναζαν οι Ισπανοί... Να όμως που απ' ότι φαίνεται κάποιοι ξύπνησαν και οργανώνουν ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα η οποία διοργανώνεται μέσω Facebook.

«Νιώθω λίγο χειρότερα από ότι στη Χούντα» (video)

Άστραψε και βρόντηξε ο Μίκης Θεοδωράκης στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα.

Ο Βαλβέρδε στην… Μπαρτσελόνα!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα για να διαδεχθεί τον Πεπ Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα!

Ο Λαμπράκης, ο Παναγούλης και ο... Άκης

Το χειρότερο για την Ελλάδα και για όσους ζούμε σε αυτήν την πανέμορφη χώρα είναι ότι σε αυτήν την εποχή της έκπτωσης αξιών, του διεθνούς χλευασμού της Ελλάδας, της εθνικής μας απαξίωσης, σε αυτήν την εποχή της σκουριάς και της οδύνης δεν έχουμε κάπου να ακουμπήσουμε.

Η CIA «βλέπει» εξέγερση στην Ελλάδα

Έκθεση-σοκ κάνει λόγο για πιθανά αιματηρά επεισόδια και λεηλασίες
Την έκπληξή της για το γεγονός ότι οι Έλληνες δεν έχουν βγει ακόμα στους δρόμους και δεν έχουν αρχίσει να σπάνε, να καίνε και να ρημάζουν, όπως συνέβη στις μεγάλες ταραχές του Δεκεμβρίου του 2008, αλλά και στην περσινή πορεία με τους νεκρούς στη Marfin, εκφράζει η CIA στην έκθεσή της για την κατάσταση στη χώρα μας.

«Ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες»

«Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες»... Αυτό είναι το σύνθημα των Ισπανών διαδηλωτών που εδώ και μέρες βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην πλατεία Puerta del Sol της Μαδρίτης διαμαρτυρόμενοι για την συνεχώς αυξανόμενη ύφεση και ανεργία που υπάρχει στη χώρα τους.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

"Στο ψυγείο" ο Τάτσης



Σε διαθεσιμότητα οδηγείται ο βοηθός διαιτητής Δ.Τάτσης, μετά την επιβαρυντική έκθεση του παρατηρητή Γ.Σπυρόπουλου για το γκολ-οφσάιντ του Ζιλμπέρτο, χθες, στο ΟΑΚΑ.

Μητέρα με το σπέρμα του νεκρού συζύγου

Για πρώτη φορά στα νομικά χρονικά της Νέας Νότιας Ουαλίας δικαστήριο έδωσε το δικαίωμα σε μια γυναίκα, να χρησιμοποιήσει το σπέρμα του νεκρού πλέον άνδρα της προκειμένου να μείνει έγκυος .

Στα 8.516 μέτρα με πρόσθετο μέλος!

Στην κορυφή του Λότσε, την τέταρτη υψηλότερη κορυφή του κόσμου που φτάνει τα 8.561 μέτρα, κατάφερε να σκαρφαλώσει ο 43χρονος Oύγγρος ορειβάτης Έρος Ζολτ, ο οποίος πριν ένα χρόνο έχασε το δεξί του πόδι σε ατύχημα.

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Θα αυνανίζεται στη δουλειά της με απόφαση δικαστηρίου

Θέλει να αυνανίζεται μέχρι και 47 φορές την ημέρα. Είναι υπερσεξουαλική και προσέφυγε στο δικαστήριο για να το κάνει και στην δουλειά της.

22 Μαΐου, τα ξημερώματα, η συντέλεια του κόσμου!

Τα ξημερώματα της Κυριακής στις 22 Μαΐου προβλέπει την καταστροφή του κόσμου ο Χάρολντ Κάμπινγκ, ένας 89χρονος βαπτιστής ιεροκήρυκας από το... Όκλαντ της Καλιφόρνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος αν δεν είχε δεκάδες χιλιάδες οπαδούς ανά τον πλανήτη εύκολα θα χαρακτηριζόταν ως ακόμη ένας παράφρων προφήτης.

Η πρώην του Σηφάκη

Δείτε μέσα από την Αστυλογία τι έχασε μέσα από τα χέρια του ο Μιχάλης Σηφάκης...

Τον μαχαίρωσε στην «καρδιά» της Σαντορίνης…

Στην κεντρική πλατεία των Φηρών, στη Σαντορίνη, ένας 22χρονος αλβανικής καταγωγής, έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Συγκεκριμένα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από ομοεθνή τυο, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

H εβδομάδα του Οτσόα


Η κρίσιμη εβδομάδα είναι αυτή που ξεκινάει αναφορικά με το μέλλον του Γκιγιέρμο Οτσόα, σύμφωνα με τον μάνατζερ του Μεξικανού τερματοφύλακα, Χόρχε Μπερλάνγκα.

Στις κάλπες οι Κύπριοι

Κανονικά διεξάγονται από το πρωί οι εκλογές για την ανάδειξη των 56 μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων στην Κύπρο.

Κάποια πρωτόζωα μπορεί να ελέγχουν τον νου του ξενιστή τους!

  Μερικά πρωτόζωα, όπως το Toxoplasma gondii, έχουν την ιδιότητα να μολύνουν τον εγκέφαλο του οργανισμού που προσβάλλουν, με συνέπεια τη διατάραξη της λειτουργίας του. Κύριος ξενιστής αυτού του τοξοπλάσματος είναι η γάτα απ’ όπου μπορεί να μεταδοθεί και στον άνθρωπο.

Ξύπνησε το ηφαίστειο Γκρίμσβετν στην Ισλανδία

Με προσοχή παρακολουθούν οι αρχές της Ισλανδίας την κατάσταση στο πιο ενεργό ηφαίστειο της χώρας, του Γκρίμσβετν, που εξερράγη χθες, στέλνοντας μια στήλη στάχτης και καπνού σε ύψος 20 χλμ. Ανάλογο φαινόμενο είχε σημειωθεί και το 2010, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στις αερομεταφορές για πολλές ημέρες.

«Αντώνη τα πράγματα είναι δύσκολα»

«Αντώνη, έχε υπόψη σου ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη». Με αυτά τα λόγια τα οποία συνιστούν ένα είδος έμμεσης προτροπής για αλλαγή στάσης από τη ΝΔ, Γ. Παπανδρέου επεσήμαινε προ ημερών στον Αντ. Σαμαρά την κρισιμότητα της κατάστασης. Ήταν Τετάρτη 11 Μαΐου, μία ημέρα πριν από το «Ζάππειο 2», όπου ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρουσίαζε την επικαιροποιημένη οικονομική πρόταση του κόμματός του.

Ο Μπέος και τα «στημένα»...

Μία αποκάλυψη του zougla.gr, σχετικά με τα «στημένα» ματς που εδώ και καιρό ερευνά η ΟΥΕΦΑ, σε συνδυασμό με όσα έχουν ακουστεί φέτος για κασέτες κ.α., αποδεικνύει για ακόμη μία φορά, πόσο «βρώμικος» είναι ο θαυμαστός χώρος του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Αψηφούν την απαγόρευση των διαδηλώσεων οι Ισπανοί

Δεκάδες χιλιάδες Ισπανών διαδηλωτών του κινήματος «Los Indignados» («Οι Αγανακτισμένοι»), αψήφισαν και χθες το βράδυ την κυβερνητική απαγόρευση για τη διεξαγωγή διαδηλώσεων εν όψει των αυριανών τοπικών και περιφερειακών εκλογών και παρέμειναν στις κατασκηνώσεις που έχουν στήσει στην πλατεία Πουέρτα ντελ Σολ στο κέντρο της Μαδρίτης.

Τούρκοι για Μέλμπεργκ

Τη μεταγραφική «βόμβα» που θα θωρακίσει την άμυνα της ομάδας ψάχνει στο πρόσωπο του Όλοφ Μέλμπεργκ η Γαλατασαράι, με τους Τούρκους να κάνουν λόγο για φιλικές σχέσεις του Μαρινάκη με το νέο πρόεδρο της τουρκικής ομάδας.

«Γουστάρω να παίζω για τις «ερυθρόλευκες» φανέλες»


Συνέντευξη στην εκπομπή «Bet Weekend»του Τηλεάστυ παραχώρησε ο Μάρκο Πάντελιτς.

«Ο Τζιμπούρ δεν είναι άπληστος...»

Ενοχλημένος με όσα γράφονται στον ελληνικό Τύπο σχετικά με το θέμα του συμβολαίου του είναι σύμφωνα με ΜΜΕ της Αλγερίας ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ενώ τονίζεται ότι ο «Τρομοκράτης» θέλει να μείνει σαν... τρελός στον Πειραιά.