Κυριακή 1 Μαΐου 2011

«Πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν»

Φαβορί, για την κατάκτηση του τίτλου και την επόμενη σεζόν, έχρισε τον Ολυμπιακό, ο Αντώνης Νικοπολίδης, με συνέντευξη που παραχώρησε στο Onsports.


Ο πρώην - πλέον - τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων», καθώς έλαβε την απόφαση να σταματήσει από την ενεργό δράση, αναφέρθηκε, επίσης, στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, την Αναγέννηση Άρτας, ενώ εξέφρασε και την γνώμη του για το Onsports...

-Πως ένιωσες, στην τελευταία σου σεζόν στα γήπεδα και τον Ολυμπιακό;
«Ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για εμάς. Ξεκίνησε πολύ άσχημα, με τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη το καλοκαίρι. Ωστόσο, είχαμε θέσει της βάσεις για τη φετινή σεζόν και στόχος μας ήταν το πρωτάθλημα.

Παρ’ όλα αυτά ήταν διαφορετική για εμένα. Και αυτό διότι δεν ήμουν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.  Ωστόσο, ήμουν έτοιμος να τη βοηθήσω οποιαδήποτε στιγμή χρειαζόταν. Ήταν σίγουρα ένας διαφορετικός ρόλος, από αυτόν που είχα τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, όλα πήγαν καλά και ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη κορυφή και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Παράλληλα, οι στόχοι της νέας χρονιάς για τον Ολυμπιακό, σίγουρα γεμίζουν με αισιοδοξία τους ανθρώπους και τους φιλάθλους της ομάδας».

-Πιστεύεις πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πραγματοποιήσει καλή  πορεία και στην Ευρώπη, τη νέα χρονιά;
«Ναι, γιατί έχει μια πολύ καλή δυναμική, που προέρχεται από τον κόσμο. Επίσης και τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός θα είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το στοίχημα, ωστόσο, είναι η Ευρώπη και το πώς θα παρουσιαστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ».

-Όσον αφορά την Εθνική μας ομάδα, πιστεύεις πως θα προκριθεί στα τελικά του Euro;
«Είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου και να πάει στο Euro. Έχει δύσκολο πρόγραμμα, ωστόσο, οι παίκτες της ομάδας, έχουν την εμπειρία, αλλά και την δύναμη να ανταπεξέλθουν».

-Έκανες τα πρώτα ποδοσφαιρικά σου βήματα στην Αναγέννηση Άρτας, η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Έχεις στα σχέδιά σου να αναμειχθείς τη δεδομένη χρονική στιγμή ή στο μέλλον με τα διοικητικά του συλλόγου;
«Ούτε είχα, ούτε έχω καμία επαφή με τους ανθρώπους που διοικούν την Αναγέννηση. Νομίζω, ότι για να μπορέσουμε να δούμε την Άρτα σε μια διαφορετική βάση, πρέπει να μαζευτούνε πολλές δυνάμεις του τόπου και όχι μόνο ένας άνθρωπος.
Δεν μπορεί ένας άνθρωπος, στη σημερινή εποχή να τραβήξει το κουπί από μόνος του. Χρειάζονται πολλοί, να προσφέρουν από λίγο, για να μπορέσει η ομάδα να μπει σε ένα ρόλο. Αν γίνει μια τέτοια προσπάθεια και βέβαια θα είμαι κοντά τους, για να βοηθήσω».

-Δεν σε έχει προσεγγίσει ποτέ κανένας, πάντως, για το συγκεκριμένο θέμα.
«Όχι δεν μου έχει πει κανείς ποτέ τίποτα…»

-Κλείνοντας , θα ήθελα να μου εκφέρεις τη γνώμη σου για το Onsports.
«Είναι ένα αθλητικό σάιτ αρκετά σοβαρό, με ειδήσεις από όλο τον κόσμο και διαβάζεται ευχάριστα. Επίσης, μπορείς να τα μάθεις όλα, όσον αφορά το ποδόσφαιρο, ενώ βλέπεις όλες τις σημαντικές ειδήσεις, από όλα τα αθλήματα».
 
 Συντάκτης:  Θοδωρής Πραμαγκιούλης
Πηγή: Οnsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: