Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Πράσινη οργή!

Οι εκδηλώσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού εναντίον των παικτών έχουν θορυβήσει τους ποδοσφαιριστές. Ο Νικόλας Πατέρας ετοιμάζεται να μιλήσει στους επικεφαλής. Κομβόι γεμάτο οργή ακολούθησε το «πράσινο» πούλμαν από την Τρίπολη έως την Κόρινθο.


Φόβος επικρατεί στην Παιανία μετά τον αγώνα με τον Αστέρα και την έκρηξη των οπαδών εναντίον της ομάδας. Κυρίως οι ξένοι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν με μεγάλη έκπληξη τα όσα έγιναν στην Τρίπολη, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της επιστροφής των πρασίνων από την Τρίπολη η αποστολή της ομάδας συνέπεσε με αυτή των οργανωμένων και ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους.


Ο κόσμος έκανε χειρονομίες κατά των παικτών και τους έβριζε. Δεν έλειψαν και οι προτροπές για να παίξουν μπάλα, να ξυπνήσουν με την κατάσταση να είναι έκρυθμη.

Αυτό σε συνδυασμό με την επίσκεψη των οργανωμένων στην Παιανία πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, οπού υπήρξαν απειλές κατά των παικτών, την αντίδραση στο 0-2 με τον Ηρακλή με τις έντονες αποδοκιμασίες αλλά και τα επεισόδια στα παιχνίδια με Αστέρα και Πανσερραϊκό έχουν δημιουργήσει κλίμα αβεβαιότητας στους παίκτες.

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός
πηγή : gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: