Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΝΕΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΜΜΜ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Tαλαιπωρίας συνέχεια για τους κατοίκους της Αθήνας από τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, που έχουν μετατρέψει τις μετακινήσεις χιλιάδων πολιτών σε κόλαση.
Οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων και την εβδομάδα που ακολουθεί, αντιδρώντας, όπως λένε, στην προσπάθεια της κυβέρνησης να απαξιώσει το επάγγελμά τους. Αναλυτικά, οι απεργίες για την εβδομάδα που ακολουθεί έχουν ως εξής:
  • Δευτέρα 20/12: θα κινηθούν μόνο τα λεωφορεία από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ
  • Τρίτη 21/12, Παρασκευή 24/12: στάση των εργαζομένων σε όλα τα μέσα 12-4 μ.μ.
  • Τετάρτη 22/12: 24ωρη απεργία όλων των μέσων
  • Πέμπτη 23/12: θα κινηθούν τα λεωφορεία από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα μέσα δεν έχουν αποφασίσει τη στάση τους.
Όπως διαπιστώνεται εύκολα, ακόμη και αυτή η εορταστική εβδομάδα θα τραπεί σε εβδομάδα των παθών για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου. Ας ευχηθούμε να αποτελέσει και την τελευταία, σεμία σειρά απίστευτων και διαρκών ταλαιπωριών που έχουν υπομείνει..,

Επιμέλεια: Μιχάλης Χορευτάκης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάθε πρωί κατεβαίνω στο Μετρό στα Σεπόλια να πάρω το εισητήριο μου και απο εκεί το συρμό όποιος κι αν είναι στο ταμείο που εκδίδει τα εισιτήρια μονίμος μιλάει στο τηλεφωνο. Αυτοί θα κάνουν απεργία...? Οι χαραμοφάιδες...?