Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Πρόβλημα για τον Valentino Rossi

Ο Valentino Rossi, συνεχίζει τις δοκιμές με την Ducati στην πίστα της Valencia όμως ο διευθυντής της ομάδας Filippo Preziosi ανησυχεί για τη φυσική του κατάσταση.


Ο θρύλος των MotoGP ξεσήκωσε τους Ιταλούς με το συμβόλαιό του για τη νέα χρονιά στην ομάδα της Ducati όμως οι πρώτες δοκιμές του «ValeRossi» φέρνουν έντονο προβληματισμό. Αιτία η αργή αποθεραπεία του Ιταλού από την επέμβαση στον ώμο την οποία έκανε τον περασμένο Νοέμβριο. Να σας θυμίσουμε, πως αιτία για την εγχείρηση αυτή ήταν ένα ατύχημα σε μη πρωταθληματικό αγώνα Moto Cross. Σε συνέντευξη που έδωσε ο Preziosi σε ιταλικό περιοδικό μοτοσικλέτας δήλωσε: «Ανησυχώ για τη φυσική κατάσταση του Valentino. Μπορεί να έχει αποθεραπευτεί πλήρως (σύμφωνα με τους γιατρούς) όταν τελειώσουν οι δοκιμές στην Malaysia το Φεβρουάριο, όμως θα πρέπει να αναπληρώσει ένα μεγάλο κενό όσο αφορά τη φυσική του κατάσταση και τη δυνατότητά του να πιέζει στην πίστα. Ο Valentino δεν θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί όπως οι άλλοι αναβάτες, όμως πιστεύω ότι έχει πολύ καλή ψυχολογία που τον βοηθά να ξεπερνά τις δυσκολίες.»
Ο Preziosi παραδέχτηκε πως ο Rossi έχει μειωμένο πρόγραμμα δοκιμών για να μην ταλαιπωρεί το τραύμα του, όμως πρέπει να μείνει στο πρόγραμμά του ώστε να προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες της Ducati…

Επιμέλεια:Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: