Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ακυβέρνητο καράβι ο ΠΑΟ!

Νέα βόμβα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να αυξήσει το μετοχικό του ποσοστό, ενώ δεν προτίθεται να δώσει εξήγηση!



Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δεν έχουν τελειωμό, αφού μετά την πρόθεση του Νικόλα Πατέρα να παραιτηθεί, ήρθε μία νέα ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου για να βάλει βόμβα στα θεμέλια της πολυμετοχικότητας.


Συγκεκριμένα ο κ. Βγενόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν θα αυξήσει το ποσοστό του στην ΠΑΕ, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να δώσει εξήγηση γιατί το κάνει.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν προτίθεται να διαπραγματευτεί με την πλευρά Βαρδινογιάννη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου, με αποτέλεσμα η πώληση της ΠΑΕ να είναι στον αέρα.


Μάλιστα μετά την αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, την οποία και ζήτησε ο κόσμος, οι κατάσταση στον Παναθηναϊκό αρχίζει και γίνεται δραματική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βγενόπουλου:

"Δεν προτίθεμαι να αυξήσω το μετοχικό μου ποσοστό στην ΠΑΕ ούτε να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Δεν σκοπεύω να δώσω καμία εξήγηση για την απόφασή μου αυτή. Αυτό το δικαίωμα το έχω «πληρώσει» με 20 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια, με 1,8 εκατ. ευρώ πριν δύο μήνες και με τόνους λάσπης και κακίας που δέχθηκα και δέχομαι από «Παναθηναϊκούς» διαφόρων επιπέδων. Το σκηνικό για «ενότητα» και «συσπείρωση» που ξαναστήθηκε δεν με αφορά πλέον".

Επιμέλεια:Δημήτρης Μαρμαρινός
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: