Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ


Στην εκπομπή των αδερφών Γεωργιάδη"Ελληνική αγωγή",ο αδερφός του κ. Άδωνι,αποκάλυψε  ένα άρθρο της   εφημερίδας  "TIMES",;όπου υπήρχε δήλωσε του υπουργού πολιτισμού,που διατύπωνε ότι η Ελλάδα πλέον σταματά να διεκδικεί τα "κλεμμένα"από την Βρετανία μνημεία του Παρθενώνα.

   Εάν και εφόσον ισχύει αυτή η δήλωση ,συμπεραίνουμε ότι ,άτομα που μας κυβερνούν και βρίσκονται σε καίρια σημεία στην εξουσία (όπως είναι το υπουργείο πολιτισμού)δεν σέβονται το πολιτισμό μας ,αλλά και του αγώνες των παλαιών  πολιτικών(όπως της μεγάλης Μελίνα Μερκούρη).
Ο υπουργός θα πρέπει να΄δώσει μια απάντηση για το  αν έκανε αυτή τη δήλωση και να απολογηθεί στον Ελληνικό λαό.
  Ο Πρωθυπουργός της χώρας ,όταν άνοιξε το μουσείο της Ακρόπολης διατυμπάνιζε ότι αυτό το έργο ήταν δημιούργημα της Μελίνα Μερκούρης ,τώρα όμως που   η δήλωση του κ.Γερουλάνου,αν και εφόσον ισχύει,θίγει τον αγώνα της μεγάλης Ελληνίδας και επαναστάτριας ,ο πρωθυπουργός δεν θα πρέπει να "τιμωρήσει"τον υπουργό του:
    Από αυτό το γεγονός αλλά και από άλλα πρόσφατα γεγονότα(δακρυγόνα και ξύλο στο βράχο της Ακρόπολης,δημιουργία ΧΥΤΆ σε αρχαιολογικό χώρο στη Κερατέα,μνημεία που δεν συντηρούνται κ.α)οι κυβερνώντες μας δείχνουν ότι δεν σέβονται τον πολιτισμό μας και τους αγώνες των Ελλήνων.
        

Επιμέλεια:Τάσος Παπαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: