Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Σύμφωνα με τα στοιχεία της τροχαίας μείωση κατά 20% με 30% παρατηρήθηκε φέτος στη διέλευση αυτοκινήτων στα διόδια των  Εθνικών οδών Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών -Κορίνθου.
Αυτό είναι λογικό,μιας και ένα ταξίδι που πέρυσι κόστιζε χ ποσό ,τώρα με τις αυξήσεις των διοδίων ,με τις αυξήσεις της βενζίνης(στην επαρχία η βενζίνη φτάνει στην ανώτερη της τιμή)με την εγκατάσταση περισσοτέρων διοδίων αλλά και με τη μείωση του επιδόματος Χριστουγέννων το ταξίδι κοστίζει το διπλάσιο η και το τριπλάσιο.Έτσι ένα ταξίδι" διαφυγής" από την καθημερινή ρουτίνα αλλά και από τη μαυρίλα της πόλης ,πλέον έχει γίνει είδος πολυτελείας για τους πολίτες.

    Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας προτίμησαν να περάσουν τις γιορτές στην Αθήνα και να περιορίσουν τα έξοδά τους, γιατί το 2011 για τους μικρομεσαίους θα είναι η δυσκολότερη χρονιά.
    Πλέον η συνήθεια,όπου οι Έλληνες τα Χριστούγεννα πήγαιναν στο χωριό για να ξεκουραστούν ,για να δουν τους δικούς τους ανθρώπους  αλλά και για να αλλάξουν παραστάσεις και να βρεθούν σε ένα όμορφο τοπίο,χάνεται από την οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας.
Αυτό που έχει καταφέρει η τωρινή κυβέρνηση με τα μέτρα που πήρε ,αλλά και που θα πάρει στο μέλλον  είναι να οδηγήσει τους πολίτες σε ένα κλουβί που θα είναι φυλακισμένοι και δεν θα μπορούν να κινηθούν και το χειρότερο να ονειρευτούν.
     ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Επιμέλεια:Τάσος Παπαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: