Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Αυτοί είναι Πρεσβευτές!!!

Άρης και ΠΑΟΚ μας έκαναν περήφανους παίρνοντας την πρόκριση για τους "32" του Europa League μετά τις νικες τους επί των Ρόζερμπουργκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντίστοιχα.

Ο μεγάλος φετινός Άρης της Ευρώπης τελείωσε ιδανικά την φάση των ομίλων του Europa League επικρατώντας με σκορ 2-0 της Ρόζερμπουργκ δίνοντας ρεσιτάλ εκπληκτικών εμφανίσεων στην Ευρώπη. Ο Άρης, που για όσους δεν γνωρίζουν, άφησε εκτός την κάτοχο του τροπαίου Ατλέντικο Μαδρίτης, την οποία νίκησε εντός και εκτός έδρας βγάζοντας ένα απίστευτο πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Στη χθεσινή γιορτή λοιπόν στο Κλεάνθης Βικελίδης οι "κίτρινοι" έκαναν ότι έπρεπε, νίκησαν με σκορ 2-0 την Ρόζερμπουργκ και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.


Στην ίδια μοίρα και ο μεγάλος ΠΑΟΚ του Μάκη Χάβου, που έκανε το διπλό στην Κροατία και επικράτησε με σκορ 0-1 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, δείχνοντας "τσαμπουκά" ως απάντηση στα επειδόδια που δημιούργησαν οι Κροάτες την ώρα άφιξης της αποστολής του Δικεφάλου. Σκόρερ της νίκης ο Σαλπιγγίδης που έστειλε όλη την ομάδα και τους οπαδούς της στα ουράνια. Σημερα η μεγάλη κλήρωση για Άρη και για ΠΑΟΚ.


Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: