Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Παρελθόν ο Αντωνίου για ΠΑΟ

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Κώστας Αντωνίου, μετά τη συνάντηση που έγινε με τον Δημήτρη Γόντικα.



Όπως είχε γίνει γνωστό από χθες το απόγευμα, ο Κώστας Αντωνίου ήθελε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αφού όπως ανέφερε είναι ο εύκολος στόχος.
Τελικά, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Τριφυλλιού σήμερα το πρωί στο ραντεβού που είχε με τον α' αντιπρόεδρο, Δημήτρη Γόντικα, υπέβαλε την παραίτησή του και παρά τις επίμονες προσπάθειες του δεύτερου δεν θέλησε να παραμείνει στον σύλλογο.

Ο Football Manager του Τριφυλλιού συζήτησε με τον Δημήτρη Γόντικα το μέλλον της συνεργασίας τους. O α' αντιπρόεδρος του συλλόγου προσπάθησε να πείσει τον Κώστα Αντωνίου να αλλάξει την απόφασή του και να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Ο παλαίμαχος άσος των Πρασίνων, όμως, επέμεινε στην αρχική του επιλογή, έδωσε μια επιστολή παραίτησης και πλέον αποτελεί παρελθόν οριστικά από το Τριφύλλι.
Πλέον όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, τα αναλαμβάνει ο Κάρλος Φρέιτας.
Αντωνίου: «To μεταγραφικό πλάνο είναι έτοιμο»
Ο Κώστας Αντωνίου κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία τόνισε: ««Αποχωρώ για ηθικούς λόγους. Παραιτήθηκα μία εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα από την προεδρία και έκατσα μερικές μέρες παραπάνω για να προχωρήσουν ορισμένες διαδικασίες. Το μεταγραφικό πλάνο είναι έτοιμο και όσα έχουμε πει και έχουμε κάνει, θα υλοποιηθούν. Ευχαριστώ πολύ τον Δημήτρη Γόντικα για την προσπάθεια, αλλά ήταν οριστικό. Πιστεύω στην ομάδα και στεναχωριέμαι για τη διοικητική κατάσταση, αλλά είμαι σίγουρος πως θα το ξεπεράσει και θα κάνει το μεγάλο come back».
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, συνάντηση του Α’ Αντιπροέδρου Δημήτρη Γόντικα με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου.
Ο κ. Αντωνίου έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της Δίοικησης της ΠΑΕ. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού τού ζητήθηκε να παραμείνει και να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.
Ο κ. Αντωνίου δεν δέχθηκε να παραμείνει, δήλωσε όμως ότι είναι στη διάθεση του Παναθηναϊκού για οποιοδήποτε θέμα αφορά στον σχεδιασμό της τρέχουσας περιόδου. 
Η δήλωση του Κώστα Αντωνίου στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ: 
«Επέστρεψα τον Σεπτέμβριο του 2010 αναλαμβάνοντας το ποδοσφαιρικό τμήμα, γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσω μια μεγάλη πρόκληση, μια και δεν είχα αναμιχθεί με τον σχεδιασμό και την προετοιμασία της ομάδας το προηγούμενο καλοκαίρι.
Τους τελευταίους τρεις μήνες μαζί με τον κ. Γόντικα και τον κ. Φρέιτας, συνεργαστήκαμε και σχεδιάσαμε τις αλλαγές που θα χρειαστεί η ομάδα για τη μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου 2011. Ταυτόχρονα προσλάβαμε έναν καταξιωμένο προπονητή που θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Όπως ήδη είχα ενημερώσει τον κ. Νικόλα Πατέρα την ημέρα που παραιτήθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ, θεωρώ ότι είναι ηθικά σωστό να υποβάλω και εγώ την παραίτησή μου από τη Διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος και έτσι να διευκολύνω τις αποφάσεις της νέας Διοίκησης.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με τους οποίους συνεργάστηκα και να δηλώσω ότι παραμένω πάντα στη διάθεση του Παναθηναϊκού».

Επιμέλεια:Δημήτρης Μαρμαρινός
πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: