Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο σπίτι με catering από 55 ευρώ!


Αν θέλεις να μείνεις στη γιορτινή ατμόσφαιρα του σπιτιού σου, με το στολισμένο δέντρο, τα φωτάκια και τα λουλούδια στα βάζα. Να μην ταλαιπωρηθείς στο δρόμο από την κίνηση και τον πολύ κόσμο και να τους εντυπωσιάσεις όλους με το τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το TLIFE σου βρήκε τη λύση...

Αν θέλεις, λοιπόν, ένα τραπέζι που θα εντυπωσιάσει τους φίλους, τους συγγενείς και την οικογένειά σου, δεν έχεις παρά να βρεις την επιλογή που ταιριάζει σε 'σένα. Και το μόνο που θα έχεις να κάνεις την ημέρα του ρεβεγιόν είναι να ετοιμαστείς για να υποδεχτείς τους καλεσμένους σου...

Γαλοπούλα ή χοιρινό για 12 άτομο στα 55 ευρώ

Τα catering “Ανδριώτης Αλέξανδρος” προτείνουν δυο εορταστικά menu για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Πρόκειται για menu 12 ατόμων που θα κοστίσει 55 ευρώ. To συγκεκριμένο catering κάνει παράδοση στο σπίτι, κατόπιν παραγγελίας, τουλάχιστον 3 μέρες πριν τις γιορτές.
Menu 1o
Γεμιστή γαλοπούλα. Η γέμιση είναι με κάστανο, δαμάσκηνα, σταφίδα, βερίκοκα, κουκουνάρι, χυμό πορτοκάλι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, κρεμμύδι, δάφνη,μπράντι, βούτυρο, μοσχαρίσιο κιμά και ρύζι.
Menu 2o
Χοιρινό μαριναρισμένο με κόκκινο κρασί και ροδοκοκκινισμένες πατάτες
Και στα δυο menu δίνεται δώρο η βασιλόπιτα.

Γαλοπούλα ή μοσχαράκι ή χοιρινό για 10-15 άτομα από 135 ευρώ
Τα catering “Au delicieux” προτείνουν τρία διαφορετικά menu με γαλοπούλα, χοιρινό ή μοσχαράκι. Οι τιμές του καταλόγου τους είναι με τη μερίδα. Οι προσφορές είναι για 10 και 15 άτομα, αλλά δεν υπάρχει περιορισμός, καθώς μπορείς να πάρεις λιγότερες ή περισσότερες μερίδες.

Menu 1o
Γαλοπούλα με γέμιση κουκουνάρι και κάστανο, είναι ψημένη με διάφορα μπαχαρικά και μυρωδικά και γαρνίρεται με πατάτες φούρνου. Η τιμή για ολόκληρη τη γαλοπούλα (15 μερίδες) είναι στα 240 ευρώ. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις μερίδες με 16 ευρώ.

Menu 2o
Χοιρινό με δαμάσκηνα και κρασί από τη Νεμέα, γαρνίρεται με ρύζι basmati. Τιμή για τα 10 άτομα είναι στα 140 ευρώ.
Menu 3o
Μοσχαράκι bourguignon με πατάτες ratte. Μια ξεχωριστή απόλαυση για τους λάτρεις του καλού φαγητού. Τιμή για 10 άτομα είναι στα 135 ευρώ.


Διάβασε περισσότερα στο TLIFE.gr
Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός



Δεν υπάρχουν σχόλια: