Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ερυθρόλευκη πρωτιά-πράσινη σφαλιάρα!

7 στα 7 στο "Κάστρο" του
Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα σχετικά εύκολο απόγευμα στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης με αντίπαλο τον Ατρόμητο του Γιώργου Δώνη, νικώντας με σκορ 2-1. Η ομάδα του Βαλβέρδε δεν έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο, είχε κάποια εκρηκτικά 5λέπτα όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι και 2 λεπτά στο α' ημίχρονο ήταν αρκετά για να δώσουν την νίκη στους Πειραιώτες, με τον Μιραλάς και τον Φουστέρ να σκοράρουν.

Η διαιτησία του κ. Θάνου ήταν κάκιστη σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς διαιτησίας, χάνοντας πολλές φάσεις που αδίκησαν και τις δύο ομάδες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Έλληνας ρέφερι σφύριξε για πρώτη φορά στην Super League εχθές στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Ολυμπιακός νίκησε και παράλληλε είδε τον αιώνιο αντίπαλό του Παναθηναϊκό να σκοντάφτει στην Τρίπολη, αφήνοντας τους ερυθρολεύκους να μένουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας με 2 βαθμούς διαφορά. Ο Βραζιάνος Ντουντού αποβλήθηκε από το παιχνίδι στο 68' με κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες για περίπου 25' λεπτά.

"Κρύωσε" στην Τρίπολη
Οι "πράσινοι" συνέχισαν τις κακές εμφανίσεις στο Ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα αυτή την φορά, το πλήρωσαν ακριβά, βάζοντας στις αποσκευές τους για Αθήνα μόλις έναν βαθμό αντί για τους επιθυμητούς 3.
Τελικό σκορ στην τρίπολη 0-0 με έναν πολύ κακό Παναθηναϊκό, που πραγματικά δεν πείθει σε κανένα σημείο πως μπορεί να παίξει έστω μέτριο ποδόσφαιρο. Στατιστικά τώρα, εχθές ήταν ένα παιχνίδι που δεν σκόραρε ο Σισέ και ο ΠΑΟ έχασε. Τυχαίο; Δεν νομίζω!Ο λόγος που το αναφέρω έχει να κάνει με το πως όταν ο Σίσέ μένει άσφαιρος, ο Παναθηναϊκός δεν κερδίζει. Θυμηθείτε και την πρώτη αγωνιστική με την Ξάνθη που ο Σισέ απουσίαζε και οι πράσινοι πάλι δεν πήραν την νίκη. Από την άλλη μεριά, ο Αστέρας έδειξε πάθος χωρίς βέβαια κάτι εντυπωσιακό, και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θεωείται άδικο. Πλέον οι παίκτες του Φερέιρα, πρέπει να παλέψουν πολύ εν όψει συνέχειας, διότι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟ είναι οι μικρομεσαίες ομάδες, που πέρυσι τις κέρδιζε και πήρε το πρωτάθλημα. Φέτος;

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: