Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Φεύγει ο Αντωνίου;

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει τι «μέλλει γενέσθαι», σχετικά με την παραμονή του Κώστα Αντωνίου, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «πρασίνων», θα έχει συνάντηση το αργότερο μέχρι την Τρίτη (28/12), με τον υπηρεσιακό πρόεδρο, Τζόνι Βεκρή και τον αντιπρόεδρο, Δημήτρη Γόντικα, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το μέλλον του στην ομάδα.


Οι φήμες που κυκλοφόρησαν από το μεσημέρι, περί αποχώρησης του Αντωνίου από τον Παναθηναϊκό, ήταν, όπως αποδεικνύεται, βάσιμες, αφού ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να υποβάλλει την παραίτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ.κ. Βεκρής και Γόντικας θα προσπαθήσουν να του αλλάξουν άποψη. Κάτι ανάλογο είναι πιθανό να πράξει και ο Νικόλας Πατέρας, αφού από τη στιγμή που παραμένει κοντά στην ομάδα, δεν επιθυμεί οι άνθρωποι που επέλεξε ως συνεργάτες του, να διαβούν την πόρτα της εξόδου από την «πράσινη» ΠΑΕ.
Σε περίπτωση τελικά που ο Κώστας Αντωνίου αφήσει κενή τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου, τότε υπεύθυνος για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα είναι εξ ολοκλήρου ο Κάρλος Φρέιτας.
 
Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: